PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 192182" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)</strong></p><p></p><p>şimdi steyrlar 768 vede 8073 diye ayrılıyor.8073 almanı tavsiye ederim çünkü hem daha ii hemde daha güçlü.8073ler 84 modelden başlayıp 97 modele kadar çıkıyor.84 modelleri avrupa diye biliyorum.bizdeki 84 model.sana şunu söyleyeyim.topraklarımız gübreli kara kepir topraktır.ova yerdedir hepsi.steyr 2li 24 no pulluğu ağustos kurağında 3 takviye ile çok rahat şekilde çekiyor.vnye atmadan.18li 60 lık tas goble var onuda her şekilde banamısın demiyor.9lu dippatlatan dedikleri aleti aynı şekilde çekiyor.asılması çok ii bir motor.düz tarlada 18.420 kg yükü çekti.arka lastikler 2 tam tur attı.türkiyede 4x4 ü olsa düşünmeden alacağız.resimlerim ve videolar vardır steyr bölümünde aç bak.bizdeki gobleyi 70-56 s 2 çapraz geri alarak çekti.onuda bizim adamımız kullandı.başağa yanaşma derim o kadar tutulmuyor.taktir senn.eğer benzinci arkadaşın varsa MF al</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 192182, member: 919"] [b]Ynt: Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)[/b] şimdi steyrlar 768 vede 8073 diye ayrılıyor.8073 almanı tavsiye ederim çünkü hem daha ii hemde daha güçlü.8073ler 84 modelden başlayıp 97 modele kadar çıkıyor.84 modelleri avrupa diye biliyorum.bizdeki 84 model.sana şunu söyleyeyim.topraklarımız gübreli kara kepir topraktır.ova yerdedir hepsi.steyr 2li 24 no pulluğu ağustos kurağında 3 takviye ile çok rahat şekilde çekiyor.vnye atmadan.18li 60 lık tas goble var onuda her şekilde banamısın demiyor.9lu dippatlatan dedikleri aleti aynı şekilde çekiyor.asılması çok ii bir motor.düz tarlada 18.420 kg yükü çekti.arka lastikler 2 tam tur attı.türkiyede 4x4 ü olsa düşünmeden alacağız.resimlerim ve videolar vardır steyr bölümünde aç bak.bizdeki gobleyi 70-56 s 2 çapraz geri alarak çekti.onuda bizim adamımız kullandı.başağa yanaşma derim o kadar tutulmuyor.taktir senn.eğer benzinci arkadaşın varsa MF al [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt