Biçim zamanınız ne zaman? İyi bir yağış olursa ure de Atilabilir. Sülfat veya nitropower da olabilir. Nitrat çok pahalandi. En ekonomik olanı seçin azot oranına göre. Biraz geç sizin oralar sanırım ure de atılabilir Yani illa nitrat Atacam diye daha fazla para ödemeyin. Ama Dekara saf azot olarak 6-7kg gecmemeye çalışın. Fazlası yaptırabilir. Serin ve yağışlı giderse sorun olmaz bence tam zamanı ikinci gübrenin
Memnunmusunuz emon arpadan bu yıl ekmeyi dusunuyorum verimler nasil ?Kütahya ustam Haziran sonu Temmuz başı hasat ederiz emon arpa biraZ erkenci çeşit
Memnunmusunuz emon arpadan bu yıl ekmeyi dusunuyorum verimler nasil ?
Nitrat bulabiliyosan nitrat yada 33lük nitropower diye geçiyoArpalarıma 20 şubatta 15 şer kğ üre attım
Şimdi önümüzde yağış var
Üremi atmalıyım nitratmı
Yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 46501Ekli dosyayı görüntüle 46502
Anladim hocam tarar tohumdan aldiniz galiba tarar tohumun muhendislerinin ekim gübreleme ilaçlama tarla kontrolu vs seylerde yardimlari oluyor mu peki ilgileri ne derecede ?450 kğ verim aldık geçen yıl
Mahsulün rengi biraz açık duruyor,
10 kg/dk üre atılıp bir ay sonra 10-15 kg/dk 26 nitrat uygulaması olabilir.
Bizde mahsul çizmeyi gömer, yarın kısmetse nitrat atacağız.
Vermiyorlar abi. As atsam mı acaba diye düşünüyorum.Genelde kardeşlemede sülfat üre atarlar, nitrat atsan iyi olur,
Sülfat atacan mecbur üre olmaz, bikaç kg fazla atarsın, granüllü alırsan kolay atılır .as de iyidir, .Vermiyorlar abi. As atsam mı acaba diye düşünüyorum.
Dabana dap 20 kg
1.üst gübre 15 kg üre
2.üst gübre can atarım diyordum vermedi adamlar.
Ne yapayım.
Hocam bence Nitropower ön plana çıkarmak için verilmiyor öyle birşey duymuştum mesela bunu da atanlarda çok var gördüğüm kadarıyla değerlendirebilirsiniz aslındaVermiyorlar abi. As atsam mı acaba diye düşünüyorum.
Dabana dap 20 kg
1.üst gübre 15 kg üre
Ne yapayım.
can 26 nın satışı yok mu arkadaşlar eski bir konu ama merak ettimHocam bence Nitropower ön plana çıkarmak için verilmiyor öyle birşey duymuştum mesela bunu da atanlarda çok var gördüğüm kadarıyla değerlendirebilirsiniz aslında
Vermiyorlar abi. As atsam mı acaba diye düşünüyorum.
Dabana dap 20 kg
1.üst gübre 15 kg üre
Ne yapayım.
ÇKS KAYDIN VARSA 26 NİTRATI BAYİİ HER TORBADAKİ BARKODU GTS SİSTEMİNE OKUTUP SATIYOR...PİYASADA SATILIYOR YANİ......can 26 nın satışı yok mu arkadaşlar eski bir konu ama merak ettim
1200ton fiyatıydi en son 26nitratcan 26 nın satışı yok mu arkadaşlar eski bir konu ama merak ettim