Üremi ?? Nitratmı ??

Arpalarıma 20 şubatta 15 şer kğ üre attım
Şimdi önümüzde yağış var
Üremi atmalıyım nitratmı
Yardımcı olursanız sevinirim
IMG_7199.JPG
IMG_7205.JPG

• Beğen
Tepkiler: Aygün 10
Biçim zamanınız ne zaman? İyi bir yağış olursa ure de Atilabilir. Sülfat veya nitropower da olabilir. Nitrat çok pahalandi. En ekonomik olanı seçin azot oranına göre. Biraz geç sizin oralar sanırım ure de atılabilir Yani illa nitrat Atacam diye daha fazla para ödemeyin. Ama Dekara saf azot olarak 6-7kg gecmemeye çalışın. Fazlası yaptırabilir. Serin ve yağışlı giderse sorun olmaz bence tam zamanı ikinci gübrenin

Biçim zamanınız ne zaman? İyi bir yağış olursa ure de Atilabilir. Sülfat veya nitropower da olabilir. Nitrat çok pahalandi. En ekonomik olanı seçin azot oranına göre. Biraz geç sizin oralar sanırım ure de atılabilir Yani illa nitrat Atacam diye daha fazla para ödemeyin. Ama Dekara saf azot olarak 6-7kg gecmemeye çalışın. Fazlası yaptırabilir. Serin ve yağışlı giderse sorun olmaz bence tam zamanı ikinci gübrenin

Kütahya ustam Haziran sonu Temmuz başı hasat ederiz emon arpa biraZ erkenci çeşit

Vermiyorlar abi. As atsam mı acaba diye düşünüyorum.
Dabana dap 20 kg
1.üst gübre 15 kg üre
2.üst gübre can atarım diyordum vermedi adamlar.
Ne yapayım.
Hocam bence Nitropower ön plana çıkarmak için verilmiyor öyle birşey duymuştum mesela bunu da atanlarda çok var gördüğüm kadarıyla değerlendirebilirsiniz aslında

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci70
Hocam bence Nitropower ön plana çıkarmak için verilmiyor öyle birşey duymuştum mesela bunu da atanlarda çok var gördüğüm kadarıyla değerlendirebilirsiniz aslında
can 26 nın satışı yok mu arkadaşlar eski bir konu ama merak ettim
Vermiyorlar abi. As atsam mı acaba diye düşünüyorum.
Dabana dap 20 kg
1.üst gübre 15 kg üre
2.üst gübre can atarım diyordum vermedi adamlar.
Ne yapayım.