Üre

Buğdaylara üre atımı en son ne zamandır,? ekim 28 kasım. Bugün üre almak için gittiğim bayiide artık ürenin zamanının geçtiğini. Nİtrat atmamı tavsiye ettiler, üst günreyi 2 ye bölecektim, 20 kg üre sonrada nisan sonunda 15 kg nitrat atmaktı niyetim.

hasat zamanınız mayısın 1inde bile olsa yine de haklı sayılmaz bayi. Elinde üre kalmadıysa öyle diyebilir normal. İyi bi yağış öncesi şubat ayı sonuna kadar atılabilir sizin oralarda bile. Biz zaman zaman mart sonuna kadar tarlaya giremediğimizde bile ilk gübre her zaman üre attık

yalnız nitratı da nisan sonuna bırakmamaya çalışın.

İlk fırsatta yağış öncesi ürenizi atın 45 gün kadar sonra nitrat atmanın da zamanını kollayın. Başak çıkarmadan önce nitratınızı atmış olun mutlaka

Buğdaylara üre atımı en son ne zamandır,? ekim 28 kasım. Bugün üre almak için gittiğim bayiide artık ürenin zamanının geçtiğini. Nİtrat atmamı tavsiye ettiler, üst günreyi 2 ye bölecektim, 20 kg üre sonrada nisan sonunda 15 kg nitrat atmaktı niyetim.
Üre için geç değil erken bile.20 kg üre fazla olur.Gübre ucuz diye fazla kullanmanın mantığı yok.