Kaç bin TL fiyatları?Trakya da çiftçilik yapmaktayız 4 lü 14 numara pulluk alıcaz pimli ve oklu pullluk arasında kaldık oklu da okun açmasından korkuyoruz pimliler de oklu ya göre 7 bin daha pahalı sizin tercihiniz hangisi olurdu
Oklu 10 bin pimli 17 binKaç bin TL fiyatları?
Kulaklar nasıl, klasik kulak mı yoksa ızgara kulak mı?Oklu 10 bin pimli 17 bin
Oklu 10 bin pimli 17 bin
4 lu 14 numara İsmail tutmazin pullugunu kullanıyoruz 2015 ten beri çok memnunuz bu yazda dayıma aldık İsmail tutmaz dan ünlünun kulakları ile birebir aynı olanından ve saseli pimli istedik ünlünün yarı fiyatına aldık diyebilirim nerdeyse o yüzden illaki ünlü takıntısı yoksa bi değerlendirin bu fikride aradaki bütçe farkıyla ilaca gübreye mazota para yatirirsinizTrakya da çiftçilik yapmaktayız 4 lü 14 numara pulluk alıcaz pimli ve oklu pullluk arasında kaldık oklu da okun açmasından korkuyoruz pimliler de oklu ya göre 7 bin daha pahalı sizin tercihiniz hangisi olurdu
Bendede Ismail tutmaz var 5 li12 numara suan Ismail tutmaz calismiyor sanirim ben uclari vs necip tutmaz dan aliyorum4 lu 14 numara İsmail tutmazin pullugunu kullanıyoruz 2015 ten beri çok memnunuz bu yazda dayıma aldık İsmail tutmaz dan ünlünun kulakları ile birebir aynı olanından ve saseli pimli istedik ünlünün yarı fiyatına aldık diyebilirim nerdeyse o yüzden illaki ünlü takıntısı yoksa bi değerlendirin bu fikride aradaki bütçe farkıyla ilaca gübreye mazota para yatirirsiniz
İsmail abi dükkanın yerini taşıdı bu yaz alış veris yaptık ama uzun zamandır görüşmedik detaylarını bilmiyorum öğrenirim bilgi veririmBendede Ismail tutmaz var 5 li12 numara suan Ismail tutmaz calismiyor sanirim ben uclari vs necip tutmaz dan aliyorum