PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Ucuz gübre tedariği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hsynkky" data-source="post: 1443512" data-attributes="member: 93865"><p>Şuan Uyguladığım Uygulamada İçerik Olarak Deniz Yosunu 2Lt/20Dk. Solucan Gübresi 2Lt/20dk. Çinko Bor Demir Mangan Karışımı 2Lt/20Dk. Hümik Asit 2Lt/20dk. Lebosol Besleyici 8.8.6 2Lt/20Dk. Olarak Kullanıyoruz. 2. Turu Böyle Attık. İlk Uygulama Yarı Yarıyaydı. Fark Varmı Dersen İlk Uygulamadan 15 Gün Sonraki Kontrol Ettiğimiz Uygulamalı Ve Uygulamasız Olan Arasındaki Farkı Gösteren Fotoyu Şuralara Bir Yere Ekliyorum. Soldakini Elimizle Çekip Çıkaramıyoruz Sağdaki Elle Çektiğinde Elinde Kalıyor.2. Uygulamayı Daha Yeni Yaptığım İçin Farkı Daha Göremedim. Sezon Boyu Bu Uygulamayı 20 Gün Arayla Yapsam Dönümüne 40-50 TL Gibi Bir Rakam Çıkıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hsynkky, post: 1443512, member: 93865"] Şuan Uyguladığım Uygulamada İçerik Olarak Deniz Yosunu 2Lt/20Dk. Solucan Gübresi 2Lt/20dk. Çinko Bor Demir Mangan Karışımı 2Lt/20Dk. Hümik Asit 2Lt/20dk. Lebosol Besleyici 8.8.6 2Lt/20Dk. Olarak Kullanıyoruz. 2. Turu Böyle Attık. İlk Uygulama Yarı Yarıyaydı. Fark Varmı Dersen İlk Uygulamadan 15 Gün Sonraki Kontrol Ettiğimiz Uygulamalı Ve Uygulamasız Olan Arasındaki Farkı Gösteren Fotoyu Şuralara Bir Yere Ekliyorum. Soldakini Elimizle Çekip Çıkaramıyoruz Sağdaki Elle Çektiğinde Elinde Kalıyor.2. Uygulamayı Daha Yeni Yaptığım İçin Farkı Daha Göremedim. Sezon Boyu Bu Uygulamayı 20 Gün Arayla Yapsam Dönümüne 40-50 TL Gibi Bir Rakam Çıkıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Ucuz gübre tedariği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt