Turuncu mu? Mavi mi?

18425205_1397008637021439_2601099359807544863_n.jpg
Merhaba, sizce kubota m7040 mı, ls plus70 mi daha başarılı? Yakıt, kullanım kolaylığı, dayanıklılık, yedek parça yönünden hangisini tercih edersiniz? Kullananlar, kullanım tecrübelerinizi paylaşırmısınız

• Beğen
Tepkiler: Akifİnanç68
Kubota kalite olarak ls den iyi olabilir fiyat olarak ls daha uygun ve iveco motoruyla bi adim önde. Yedek parca fiyatlari ve servis konusunda birbirinden pek farki yoktur diye dusunuyorum. Fuarda inceleme firsatim oldu kubotanin kabin ici cok bos ve sade gibi geldi bana. Ls nin kabin ici ergonomi ve konforu daha iyi. Ls nin suan ithalati olmamasi kubatoya göre dezavntaj olarak degerlendirilebilir. Ikisinide incele kendin karar ver. Bu arada bende bi plus 80 sahibiyim

• Beğen
Tepkiler: Mert Güroğlu
Ekli dosyayı görüntüle 21599
Merhaba, sizce kubota m7040 mı, ls plus70 mi daha başarılı? Yakıt, kullanım kolaylığı, dayanıklılık, yedek parça yönünden hangisini tercih edersiniz? Kullananlar, kullanım tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Hocam bende de LS plus 80 var kullanım ve yakıt bakımından gayet memnunum. EHL büyük kolaylık sağlıyor bir de 2010 dan önce ki modeller için traktör şoförü çok sarstığı gibi bir gerçek var. 2010 yılında bu sorunu çözmüşler. Bence eğer uzun vadede kullanacağın bir traktör arıyorsan LS den şikayetçi olmazsın.

• Beğen
Tepkiler: Mert Güroğlu