Dünyada pek çok traktör markasının olduğunu biliyoruz. Lakin bunlardan sadece %40 kadar olan marka ve modelin ülkemizde hizmet verdiğini göz önüne alarak henüz ülkemizde satışa sunulmayan veya sunulup satışların tutmaması yada farklı lojistik maliyetlerin ortaya çıkması sebebi ile ülkemizde olmayan traktör modellerini sizlerle genel olarak bu alanda paylaşmak istiyorum. Şayet sizlerinde bildiği model ve markalar mevcut ise konuya sizlerde cevap olarak ekleme yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Konuya XT3 markası ile başlamak istiyorum.
XT3 Rusya menşeili bir marka olup 1930 yılından itibaren Rusya da traktör üretmeye başlamıştır. Tekerlekli ve paletli olmak üzere 2 ana gurup altında toplam 5 farklı ürün üretmekte ve bu modeller kendi dallarında çeşitli motor ve çalışma gücü aksamları ile sunulmaktadır. Bir kaç resim ve modeli aşağıda sizlerle paylaşmak isterim.
HTZ-242K.21
HTZ-242K.20
HTZ-181
Konuya XT3 markası ile başlamak istiyorum.
XT3 Rusya menşeili bir marka olup 1930 yılından itibaren Rusya da traktör üretmeye başlamıştır. Tekerlekli ve paletli olmak üzere 2 ana gurup altında toplam 5 farklı ürün üretmekte ve bu modeller kendi dallarında çeşitli motor ve çalışma gücü aksamları ile sunulmaktadır. Bir kaç resim ve modeli aşağıda sizlerle paylaşmak isterim.
HTZ-242K.21
HTZ-242K.20
HTZ-181