Ellerinize sağlık fiatlarin hidrolik sağlamdır böyle ömürlük olmuş
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok [MENTION=15411]keltaşlı[/MENTION] 1000 litrelik ilaç makinası 1 tonluk rötatil kullanıyom hiç bi sıkıntı olmadı şükür eskiden bu aletlerde yavaş kalkıp iniyodu şimdi gayet rahat çalışıyor
Ben yaptırmadan öncede kullanıyodum bu makinaları ama hidrolikte sıkıntı olunca yaptırırken daha sağlam olsun diye bulaştım güzel oldu hidroliği zayıf kalmıyo bence sadece metalleri biraz inceBöyle iyi olmuş 56 serilerinin arka hidrolikleri zayıf kalıyor. 1 tonluk gübre serpme makinası aldık kafam karıştı şimdi sıkıntı çıkarmaz umarım.
3 Ton olacağını hiç sanmıyorum steyr in kaldırma kapasitesi 2400 kg 70 56 nın inleyip kaldıramadığı yerde steyr tınlamadan kaldırıyor aynı ekipmanıGüzel çalışma olmuş, teşekkürler.
Fiat traktörler o model ve güçteki motorlar arasında hidrolikleri en güvenilir olanlardandır. Bu tarz bir hidrolik sesinin çıkmasının sebebi başka bir şey de olabilir.
Normalde 70-56 hidrolik kapasitesi 3 tona yakındır diye hatırlıyorum. Biz de 70-56 kullandık çünkü. 1 ton ilaç makinesinde hidroliklerden değil de ön şahlanma problemi daha can sıkar pratikte.
Yakın çevremde tekçeker 70-66 kullanan bir kişi 1000 litre parlayan makine ile sorunsuz çalışıyor, sadece ön kaldırma olmasın diye 1 çuval gübre atıyor önüne.
70 56 nin kaldirma kapasitesi 2200 kg steyr ile arasında 200 kg fark var buda okadar bariz bi fark yapmaz büyük ihtimalle 7056 nin ya filtresi doludur yada basıncı kısılıdır.3 Ton olacağını hiç sanmıyorum steyr in kaldırma kapasitesi 2400 kg 70 56 nın inleyip kaldıramadığı yerde steyr tınlamadan kaldırıyor aynı ekipmanı
Bu işin sankisi olmaz hocam fabrika verisi 2200 kg ama sen ölctüysen daha azsa doğrudurKonuya yorum 2017 de yapmışım 70-56 yı sattık şimdi hatırladım hüzünlendim. Hidrolikleri zayıftı 2200 kg kaldırma kapasitesi sanki yoktu.
Bende 6056 var havalı mibzerde hidrolikler zorlanıyordu basinc ayarını yukselttirdik birde hidrolik filtresini değiştirdik şimdi çok rahat kaldırıyor.teknikte öyle olabilir fakat gerçek hayatta öyle olmuyor tanıdıklarımda ve yakın komşularımda 70 56 var idi birisini merdaneli aysanı kaldırdığında stop ederse ağır ağır salıyor diğeri ise traktörün arkasına kepçeye 9 lu bağlayıp kaldırdığımızda inleyip kalıyordu aynı kepçe aynı ekipmanı steyrle kaldırdığımızda ise rahatça kaldırıyordu