PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turbo 480 Fiat traktör hidrolik kaldırma piston güçlendirmeye girdik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gabuklucerez" data-source="post: 1456449" data-attributes="member: 101612"><p>Öncelikle kolay gelsin bende 480 kullanıcısıyım aynı sorunları yaşadım 600 kg ilaç makinasını kaldırmıyordu yağ ısınınca salıyordu pompayı yeniledim gene aynı piston gömlek tamir takımı yeniledim bir süre sonra yine aynı ustaya sordum bunların gücü bu kadar yapacak bisey yok dedi sonra Konya’dan paykar traktör Mehmet ustayı buldum 640 a ek piston takmış beyni gönderdim çıkışı aldım sağolsun sonrasında montajları kendim yaptım suan sorun kalmadı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gabuklucerez, post: 1456449, member: 101612"] Öncelikle kolay gelsin bende 480 kullanıcısıyım aynı sorunları yaşadım 600 kg ilaç makinasını kaldırmıyordu yağ ısınınca salıyordu pompayı yeniledim gene aynı piston gömlek tamir takımı yeniledim bir süre sonra yine aynı ustaya sordum bunların gücü bu kadar yapacak bisey yok dedi sonra Konya’dan paykar traktör Mehmet ustayı buldum 640 a ek piston takmış beyni gönderdim çıkışı aldım sağolsun sonrasında montajları kendim yaptım suan sorun kalmadı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turbo 480 Fiat traktör hidrolik kaldırma piston güçlendirmeye girdik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt