PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turbo 480 Fiat traktör hidrolik kaldırma piston güçlendirmeye girdik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1455684" data-attributes="member: 48453"><p>New Holland T5.110s gecen ay teslim aldim bütün bugday icin sürüm ekim islerimi yaptım suanlik eleştiri yapabilecegim bi yanini bulamadim motoru özellikle güzel kabin içi seside oldukça düşük her ne kadar katologda 5020 kg desede kantara soktum 4820 kg geldi hidrolik kapasitesi olarak kataloğda 4400 kg desede kullanim klavuzunda maksimum 5018 kg diyor oldukca güçlü hidrolikleri var direksiyonu cok dengeli ok gibi ciziler cikarabilmek cok kolay frenleri hafif bir baskiyla cok iyi tutuyor el freni ayak freninden bagimsiz sanjimandan kilitli kabin tt4 kabinine cok benzesede ayni degil ici daha genis direksiyon konsolu farkli sira arasi muhim degilse yeni tanilan t5 blue masterda olabilir t5s ile motor sanjiman ayni kabin ön mesnet ve on aks farkli daha geniş iz genişliği farki var kg olarak emsaller traktörde kabin disinda hersey ithal motor 3.6 lt fpt f36 110 hp 1300 devirde 490 nm max tork %47 tork rezervi var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1455684, member: 48453"] New Holland T5.110s gecen ay teslim aldim bütün bugday icin sürüm ekim islerimi yaptım suanlik eleştiri yapabilecegim bi yanini bulamadim motoru özellikle güzel kabin içi seside oldukça düşük her ne kadar katologda 5020 kg desede kantara soktum 4820 kg geldi hidrolik kapasitesi olarak kataloğda 4400 kg desede kullanim klavuzunda maksimum 5018 kg diyor oldukca güçlü hidrolikleri var direksiyonu cok dengeli ok gibi ciziler cikarabilmek cok kolay frenleri hafif bir baskiyla cok iyi tutuyor el freni ayak freninden bagimsiz sanjimandan kilitli kabin tt4 kabinine cok benzesede ayni degil ici daha genis direksiyon konsolu farkli sira arasi muhim degilse yeni tanilan t5 blue masterda olabilir t5s ile motor sanjiman ayni kabin ön mesnet ve on aks farkli daha geniş iz genişliği farki var kg olarak emsaller traktörde kabin disinda hersey ithal motor 3.6 lt fpt f36 110 hp 1300 devirde 490 nm max tork %47 tork rezervi var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turbo 480 Fiat traktör hidrolik kaldırma piston güçlendirmeye girdik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt