PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turbo 480 Fiat çift çeker yapım sonrası giderilemeyen sorunlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Uzunyayla Rençberi" data-source="post: 1463658" data-attributes="member: 93190"><p>Hoş bir durum değil tabii ki. Tabi ben İbrahim Kofal’ı tanımam, ama şöyle bir durum var ki (büyük ihtimalle) çırak kalfa çalıştırıyordur bu adam. Bu görünen sorunların hepsi ayak işi; ufak tefek, ince ama elbette önemli işler. İbrahim Kofal’ın suçu bu motorun bu şekilde çıkmasına izin vermek, daha kötüsü telefonda işine gelirse vs demek. Belki siz sıkıştırdıkça bir an önce bitsin kurtulayım diye kendi elemanlarını sıkıştırdı, bir an önce toplayın diye. Hatalarından biri de 1 ay diye kesin süre vermek. Ben şahsen hiçbir zaman kesin süre vermem hiçbir iş için. Diğer taraftan ben olsam o zamanda göndermezdim traktörü. Ne olacağı hiç belli olmaz çünkü, mesela geçen yıl hidrolik diye götürdük ayna da kırık çıktı, çıkma parça geldi usta beğenmedi vs süreç uzayabilir beklenmedik şekilde. Onun için yoğun iş bitiminde göndermeyi tercih ederdim, ama sizin durum daha farklı, daha sıkıntı. </p><p>Sonuç itibariyle sanayi ortamı malumdur, oradan da dört dörtlük iş çıkması zor. Ha çıkar, usta sadece sizin aracınızla ilgilenir, söylediği sürede de teslim eder ufak tefek yerleri de atlamaz. Ama bir bakıyorsun içerisi mekanik mezbaha gibi 10 traktör hepsi paramparça, hepsinin sahibi bekliyor, mecbur biraz ona biraz öbürüne bakıyorlar. Arada da işler karışıyor böyle yarım yamalak işler çıkıyor ortaya.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uzunyayla Rençberi, post: 1463658, member: 93190"] Hoş bir durum değil tabii ki. Tabi ben İbrahim Kofal’ı tanımam, ama şöyle bir durum var ki (büyük ihtimalle) çırak kalfa çalıştırıyordur bu adam. Bu görünen sorunların hepsi ayak işi; ufak tefek, ince ama elbette önemli işler. İbrahim Kofal’ın suçu bu motorun bu şekilde çıkmasına izin vermek, daha kötüsü telefonda işine gelirse vs demek. Belki siz sıkıştırdıkça bir an önce bitsin kurtulayım diye kendi elemanlarını sıkıştırdı, bir an önce toplayın diye. Hatalarından biri de 1 ay diye kesin süre vermek. Ben şahsen hiçbir zaman kesin süre vermem hiçbir iş için. Diğer taraftan ben olsam o zamanda göndermezdim traktörü. Ne olacağı hiç belli olmaz çünkü, mesela geçen yıl hidrolik diye götürdük ayna da kırık çıktı, çıkma parça geldi usta beğenmedi vs süreç uzayabilir beklenmedik şekilde. Onun için yoğun iş bitiminde göndermeyi tercih ederdim, ama sizin durum daha farklı, daha sıkıntı. Sonuç itibariyle sanayi ortamı malumdur, oradan da dört dörtlük iş çıkması zor. Ha çıkar, usta sadece sizin aracınızla ilgilenir, söylediği sürede de teslim eder ufak tefek yerleri de atlamaz. Ama bir bakıyorsun içerisi mekanik mezbaha gibi 10 traktör hepsi paramparça, hepsinin sahibi bekliyor, mecbur biraz ona biraz öbürüne bakıyorlar. Arada da işler karışıyor böyle yarım yamalak işler çıkıyor ortaya. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Turbo 480 Fiat çift çeker yapım sonrası giderilemeyen sorunlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt