TÜMOSAN VE PATLATMA

ARKDAŞLAR BİZİM 55-50 4X4 DE DİPKZAN ALDIK 5 LİYİ ÇEKMEZ DİYODUK WE UZUN BAÇAK TURAN PATLATMA ALDIK AMA TÜMOSAN HİÇ TINLAMIYO DAHA YOKMU DİYO BATMA ARAYARINI SONUN KDAR İDİRİYORUM PATLATMA DAN ÇITIR CITIR SESLER GELİYO GAZINI SATANDARD 10 CEKİ YORUM EL GAZINI İSTOBA ZORLMIYO 6 LI PATLATMA YOK ZATEN 7 Lİ ALSAK BÜYÜK GELİRMİ ARDAŞLAR YORUMLARNIZI BEKLİYORUM? :S :S

Ynt: TÜMOSAN VE PATLATMA

muttalip yılmaz link=topic=35969.msg304956#msg304956 date=1288431411' Alıntı:
ARKDAŞLAR BİZİM 55-50 4X4 DE DİPKZAN ALDIK 5 LİYİ ÇEKMEZ DİYODUK WE UZUN BAÇAK TURAN PATLATMA ALDIK AMA TÜMOSAN HİÇ TINLAMIYO DAHA YOKMU DİYO BATMA ARAYARINI SONUN KDAR İDİRİYORUM PATLATMA DAN ÇITIR CITIR SESLER GELİYO GAZINI SATANDARD 10 CEKİ YORUM EL GAZINI İSTOBA ZORLMIYO 6 LI PATLATMA YOK ZATEN 7 Lİ ALSAK BÜYÜK GELİRMİ ARDAŞLAR YORUMLARNIZI BEKLİYORUM? :S :S
5 li patlatma senin motorun için ideal.sakın bozma.7 li fazla gelir ona.motoru yormana gerek yok.ayrıca senin patlatmadan çıtır çıtır sesler geliyor bnmkinde sadece tak die ses geliyor :D pimi kesiyor yada şaseyi tutan demiri parçalıyor :D tarlaya giderken bir poşet pim almayı unutma.kolay gelsin.

7li patlatma pancar yeri gibi tarlalarda 80-66dtleri bile zorluyor... sakın alayım deme kullanamazsın kullansan bile yaptığın iş iş olmaz...

patlatmanın şasesi genişse iki bacak daha al.güzel toprak buldun mu 7 li çek mazottan tasarruf et.baktın olmadı sök 5li olsun...