PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tümosan 8280 2007 için turbo önerisi yerli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HAMUKA" data-source="post: 1454353" data-attributes="member: 40846"><p>Holset takın biz Valtra case Kubota traktörlere taktık çok güzel oldu . Nereden bulurum derseniz Newholland orjinal parça satanlarda olur Konya da oto mitat da vardır biz ondan almıştık iki üç sene önce 2500 liraydı . Şimdi 10-15 bin vardır hatta turbo numarasınıda yazayım buradan aynı turboyu çok yüksek fiyatlara sakın alıpta kazıklanmayın. Bu turbo Newholland td 80 lere orjinalde takılan yüksek basınçlı turbodur basıncı 2.5 bar dır. Turbo no: assy:3768589 </p><p>Cust: 84300603</p><p>HX25 HOLSET </p><p>yüksek basınç üreten bir turbodur gaza basınca öten turbonun orjinali budur holset turboda bu numaradan başkası olmaz tam verim almak için mazot pompasınında biraz açılması lazım </p><p>Bende 9540 Kubota var kendim alıp taktım pompayıda biraz açtım şimdi çok iyi oldu pullukta seri 1. Vites hatta 2. Vites de bile sürüm yapıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAMUKA, post: 1454353, member: 40846"] Holset takın biz Valtra case Kubota traktörlere taktık çok güzel oldu . Nereden bulurum derseniz Newholland orjinal parça satanlarda olur Konya da oto mitat da vardır biz ondan almıştık iki üç sene önce 2500 liraydı . Şimdi 10-15 bin vardır hatta turbo numarasınıda yazayım buradan aynı turboyu çok yüksek fiyatlara sakın alıpta kazıklanmayın. Bu turbo Newholland td 80 lere orjinalde takılan yüksek basınçlı turbodur basıncı 2.5 bar dır. Turbo no: assy:3768589 Cust: 84300603 HX25 HOLSET yüksek basınç üreten bir turbodur gaza basınca öten turbonun orjinali budur holset turboda bu numaradan başkası olmaz tam verim almak için mazot pompasınında biraz açılması lazım Bende 9540 Kubota var kendim alıp taktım pompayıda biraz açtım şimdi çok iyi oldu pullukta seri 1. Vites hatta 2. Vites de bile sürüm yapıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tümosan 8280 2007 için turbo önerisi yerli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt