Çok Sağolun Arkadaşlar
Ben çok memnunum ALLAH'IMA ŞÜKÜR [emoji4]MaaşAllah tek çeker çok şeker eski tümolar iyidir.
Çok memnunum motoru turbolu zatenKardeşim memnun musun bu motordan?
3 silindirli mi ?
Pullukta dönümde(1000m2) kaç litre yakıyor?
Vay arkadaş ne ince hesap aklım dolaştı [emoji56]Takviye 3 de gidiyor sanırım. 5km basar 16 gazda. Pulluk 4 12 dediniz. 4x12x2.54=132 cm iş genişliği. 1.34metrex5km/h=6700metre kare eder. Bunun yüzde 10unu sıra sonu manevradan düşelim net 6 dekar çıkarıyor. 6x1.4 dediniz dekarda yakıta=8.4 litre/saat çok yakmış abi. Abisi 7480n 8litre anca yakıyor. Kolay gelsin
Abi 1 saatlik yakıtını deneyebilirmisiniz imkanınız varsa acaba merak ettimVay arkadaş ne ince hesap aklım dolaştı [emoji56]
Ama ben, "1.4 litreyi geçmez" dedim
Hemde ölçümü net yapamadım Akif kardeşim[emoji4]
Elbette denerim ama hem sürülecek tarla kalmadı hemde Erzurum bembeyaz Akif[emoji4] [emoji4]Abi 1 saatlik yakıtını deneyebilirmisiniz imkanınız varsa acaba merak ettim
Benimde aklıma gelmedi değil valla teşekkür ederim [emoji4] [emoji106]Patinaja düşmeden gayet gidiyor. Ön dingilden iz genişliğini bi tık arttırırsan pullukta sürülmüşe hiç kaçmaz.
Nasıl bi toprak yapınız var arkadaş anlamıyorum ya ben 6580 4x4 le 4lü 8 alpler pullukla 2nin 4 le çeltik yeri sürdüm inlentiriyo traktörü
Bizim buralarda çok yumuşak sayılmaz..Nasıl bi toprak yapınız var arkadaş anlamıyorum ya ben 6580 4x4 le 4lü 8 alpler pullukla 2nin 4 le çeltik yeri sürdüm inlentiriyo traktörü
Kardaşım 46 yaşındayım 30 senedir traktör üstündeyim.ayar derken neyi anlatmak istiyosun .çeltik yerleri çok pis oluyo tamam ama bi tuhaflık varBizim buralarda çok yumuşak sayılmaz..
Bence ayar çok önemli