Tt4.65 arıza

Servis çarşamba (arıza pazar günü yaptı)gününe kadar anca parça için cevap gelir dedi.fabrikayı aradım kadın çıktı çarşambaya kadar olursa iyi gibisinden bişeyler dedi. Zaten traktör dediğin şey yılda bizim orda kullanımı 90 günü geçmez.Kadına küfür etmemek için yüzüne kapattım.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun. Marş dinamosu arıza vermiş sanırım. Bu çok önemli bir arıza değil ve ayrıca yeni TT.4 serileri çok güzel bir seridir. Eğer şanzıma,motor gibi önemli parçalardan biri arıza vermiş olsaydı gerçekten insan kızardı. Yalnız bu basit bir elektrik arızası.
Ben bir john deere hayranı olarak TT-4 serisini inceledim ve adamlar çok güzel yapmışlar.
Tabiki bazı eksikler var bunlar:yol sürati düşük,hız göstergesi yok,ileri-geri levye ergonomik değil ve kuyruk mili elektronik değil.

İşte biz kalitesiz malzeme diyince kızıyorlar nh düşmanı oluyoruz

Yine söylüyorum nh kabin haricinde kalite yok
Daha yağ kaçakları başlicak orfan burdan
Sigorda kapağının altında murat ticaret yazan motor işte

Yazık verilen paralara

arıza çıkarmayan makine neredeyse azdır kul yapısı sonuçta
3635 mfnin hidroliği patlatığına cer dağıttına şahit oldum başka bir tanıdığımda deutzun 150 hp modeli sezon ortasında arıza verdi 3 ay parça beklediler yaptırdı sattı nh die bi olay yok hepsi arıza yapabilir 35 senelik 480 im var 4.5 yıllık tt65 im var sıfır almıştım en ufak arıza vs her hangi bi sorun yaşamadım maşallah yakıt çekiş her hangi bi sıkıntı yok elektrik aksamı kolay tamir olur

Olur arkadasım olur ufak seyleri abartmaya gerek yok benım koyumde her marka var ben sanayiye gitmeyeni görmedim servisler su yolu yapıyor koy yolunu neler gördüm.. . Büyük beygirlerde ithal her traktöre binerim ama 75 bg kadar yine en iyisi cnh dir

Olur arkadasım olur ufak seyleri abartmaya gerek yok benım koyumde her marka var ben sanayiye gitmeyeni görmedim servisler su yolu yapıyor koy yolunu neler gördüm.. . Büyük beygirlerde ithal her traktöre binerim ama 75 bg kadar yine en iyisi cnh dir

Olur olmaz diye bişey yok ama insanlar bu traktörlere diğer muadillerine göre daha fazla para verip alıyorsa böyle saçma sapan şeylerle uğraşmamak için.ayrıca bu abartmak değil beklentilerin karşılanmamısıdır bu.