Degerli arkadaşlar new holland larda kuyruk mili debrıyaj kolu hangi konumda durmalı bazısı aşagı konumda bazıları ise yukarı konumda durması gerekli diyor sağlıklı bir bilgi bulamadım net bir bilgisi veya. Kullanım kıtapcıgı olan yok mu
Aşağı konumda durmalıDegerli arkadaşlar new holland larda kuyruk mili debrıyaj kolu hangi konumda durmalı bazısı aşagı konumda bazıları ise yukarı konumda durması gerekli diyor sağlıklı bir bilgi bulamadım net bir bilgisi veya. Kullanım kıtapcıgı olan yok mu
Bende öyle biliyorum ama bir çok kişi asagi konumda kavrama konumu debrıyajı biter diyorAşağı konumda durmalı
Yukarıda durursa sürekli depriyaja basılı gibi düşün asil öyle zararlıBende öyle biliyorum ama bir çok kişi asagi konumda kavrama konumu debrıyajı biter diyor
Tam olarak nasıl durması gerektiğini bilen yok sanırım herkez tecrübesini yazıyor6 yıldır yukarı konumda kullanıyorum bir sorun yasamadım
Üzerinde bulunan işaretlere göre yukarı kavrama konumu diye biliyorum çünki bir kademe yukarı kaldırıp devir seçici kolu motor konumuna getirip kuyruk mili debriyajını yavaşça yukarı konuma bırakınca sistem çalışıyor yani debrıyaj yukarı konumda aktifreis bizim burada aşagı yukarı 40 50 tane tt vardır 2010 sonrası hepside yukarı konumda kullanıyor bundan dolayı sprun yaşayan yok
Servis mi?işini hakkıyla yapana saygımız sonsuzöyle ama bence kuyruk mili vitesi olunca sorun teşkil etmiyodur yinede servis doğrusu neyse söyleyecektir