TT 65 4x4

Herkese hayırlı ramazlar 2011 tt65 aldık ikinci el.firenleri zayıf geldi bana balataları değiştirsek su an için maliyeti nekadar olur.bir de cnh buronz balata diğer adı ile ağır hizmet tipi diye Balata varmış bu balataları taksak 6-7 ton yükle ve iki tekerli römörk ile dik rampada traktör firen basıldığında traktör durabilirimi veya fort 5000 ile firen kıyaslaması nasıl olur.şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkürler

2013 var bende ilk sahibiyim frenlerden benim şikayetim yok ben 10 ton çakılda attım sıkıntı görmedim slajda çekiyorum 4 tekerli romorkla sıkıntı yaşamadım yani traktör tekerini her halukarda kitliyor freni kendine yetiyor .yalnız şöyle bi durum vardı tier3 olanlar 2011 de ilk çıktıgında frenden çok şikayet almıştı ve nh değişim kiti ve değiştirme yazısı göndermişti sonraki modellerde sıkıntı kalktı kalktı sizin traktörünüz turbointercoler olan euro 3 olanlardan ise belki güncel fren takımı ile sıkıntını çözebilirsin.
2. öneri arazi okadar sıkıntılı ise romörkta fren kullanmayı neden denemiyorsunuz

Cevabınız için teşekkür ederim bizim traktör eski kasa olanlardan intercolsüz lerden. Römörk fireni var ama traktörün firenide güven versin istiyorum