Ben yakıtından ve işçiliğinden memnunum, benim için eksi yanı tek çekerlere göre zıplaması yani yolda sarsıntı özellikle ben öne tampon ağırlık yaptım faydası baya oldu, kabin içi dar, sıcak havalarda yeterli soğutma yok. Onun dışında gayet iyi ve memnunum, bu yakıt için olsun çekiş için olsun turbointercooler olması çok artı, 1000-1200 devirin altına düşmedikçe boğulmuyor ve ani gaz tepkimelerine kolay yanıt veriyor. Kendi sınıfında ideal bir model. Kolay kolay pişmanlık vermez tavsiye ederim. Tabi karar yinede sizin. Same deutz güzel makinalar ama aynı sınıfta baktığınızda benim gördüğüm same deutz 4x4 55 Hp olan modellere göre tt 55 artı yanı yerden yükseklik, arka 3 kol askı sisteminin daha iyi ve yüksek kaldırması, yokuşta boğulmuyor, intercooler farkı. Bunlar same ve deutz un bana göre eksi yanları. Artı yanları da var tabiki 4 tekerde ayrı fren, ağır olması, biraz daha uzun yani sallı olması... Yani her iki motorunda +,- yanları var. Ben piyasaya göre tt55 derim tamir ikinci el yedek parça... (tt 50 düşünürseniz aklınızda olsun kuyruk mili özellikleri tt 55 göre eksik) Herşeyi değerlendirmek gerek. Traktörün randıman tek iş yaparken olmaz bence, mesela ustaya gittiğinde de üzmeyecek... Yinede karar sizin.