Balan süperMerhaba arkadaşlar.22 Ekim tarihinde 15 dönüm olarak ektiğim Karma 2000 sertifkalı tritikale tarlamda yabani yulaf sorunu var.Acaba hangi ilaçları kullanmamlıyım.Yardımlarınızı bekliyorum
Selam.bi arkadaşım benden rica etti kendisi yorum yazamıyomuş.hektaşın kovboy isimli ilacını sakın tırtıkaleye atmasın dedi.öldürüyomuşMerhaba arkadaşlar.22 Ekim tarihinde 15 dönüm olarak ektiğim Karma 2000 sertifkalı tritikale tarlamda yabani yulaf sorunu var.Acaba hangi ilaçları kullanmamlıyım.Yardımlarınızı bekliyorum
Çok sağolasınız arkadaşlar böyle bi durum ilk kez başımıza geldi hiç yulaf sorunu olmazdı insaallah düzelir.
Hocam; sizin tarladakilerde yabani yulaf olmasın :S bak tohum cinside tutuyor.Buğdayda kullanılan yabani yulaf kapsamlı ilaçları kullanabilirsiniz örneğin : cowboy 240 ec - atlantis star - top shot 080 ec - ralon süper Bunlardan tercih edebilirsin
Hocam; sizin tarladakilerde yabani yulaf olmasın :S bak tohum cinside tutuyor.
İlk aklıma gelen bu oldu, sen daha önce yulaf vardı deyince sonucu ona bağladıkemmi gördün tek bir tarlada var diğer tritikalelerde yok...O tarlada oncekı seneler yulaf vardı muhtemelen onun kalıntısı olsa gerek diğerleri temiz
İlk aklıma gelen bu oldu, sen daha önce yulaf vardı deyince sonucu ona bağladık
Yabani yulaf iyi balya döker [emoji3] kağıt gibi bembeyazDiğer tarlada olmayınca senin tespitin doğruluğu öne çıktı emmi Bizim lanet güzlük yulaf 3 yıldır ölmemiş anlaşılan [emoji3]
Yabani yulaf iyi balya döker [emoji3] kağıt gibi bembeyaz
emmi gördün tek bir tarlada var diğer tritikalelerde yok...O tarlada oncekı seneler yulaf vardı muhtemelen onun kalıntısı olsa gerek diğerleri temiz
kardeş yulafın ne zararı olacak yemlik satarsın kilo döver benim tarladada arpa var geçen yıl arpa ekmişdik biçerin dökdükleri illaki çıkıyo bir zararı olmaz sanırım yemlikle arasında 5 kuruş oynar