bende merak ettiğim konulardan birisi umarım açıklayıcı cevaplar alırızTraktörüne pompa ayarı verdiren arkadaşlar işlemden memnunlar mı? Yakıt, güç, çekiş ve yol hızına ne gibi faydaları zararları var merak ediyorum. Özellikle dedikleri gibi yakıt düşüyor mu?
Youtube'dan ve facebooktan araştırdım. Herkes tavsiye ediyor ama iyi yerde yaptırmak lazımmış bazı ustalar yapayım derken pompanın ayarını bozuyormuş.bende merak ettiğim konulardan birisi umarım açıklayıcı cevaplar alırız
Hangi belirtiler pompanın ayarının bozulduğunu gösterir bunları da öğrenmek istiyorum.
Enflasyon orayada vurmuş. Ama mazot bu kadar pahalıyken yaptırmak farz oluyor mecburen. Her depo fullemede %10 yakıt tasarrufu sağlasak uzun vadede kendini amorti eder. Bu mazot daha zam yiyecek gibi duruyor.Ayar yapmak iyide fiyati cok 1250tlyapiyorlar
gecen haftalarda konustum en az herşey saglam ise sadece tamir kiti değişirse 1200 tl den başlıyor 3.000 tl gidiyor dedi sökme takma hariçAyar yapmak iyide fiyati cok 1250tlyapiyorlar
ustam bana göre yakıt fazla yani yaptıgı işe göre bakarsak2 sene önce yaptırdım beğenmedim bidaha yaptırdım yine beğenmedim üçüncüde anca ayara getirdi. Pompa ayarı hangi durumlarda gerekli aşırı duman atma muadillerine göre çekiş düşüklüğü fazla yakıt sağır çalışma ve gaz yememe gibi durumlarda yapılır aynı zamanda varsa LDA ayarı da yapılır bunların yanında avans ayarı da önemli
Motor çekmiyorsa yaptırmakta fayda var dumanlama yapıyorsa da yapılabilir ben olsam yağ koymam yağın hiç zararı olmasa bile egzozdan atılırken turbo pallerine yapışıp balans yapabilir bu da mil kesmeye kadar giderustam bana göre yakıt fazla yani yaptıgı işe göre bakarsak
hocam görüştüm usta yakıt da ince o yüzden yakıyor diyor peki
yakıta yag koyan oluyor mu hıc deneyen oldu mu
usta bnm üşterilerimin bir kısmı koyuyor diyor
motorlar turbolu oldugu için endişe de ediyoruz koymaya
İyi yerde yaptırmazsaniz motor pertYoutube'dan ve facebooktan araştırdım. Herkes tavsiye ediyor ama iyi yerde yaptırmak lazımmış bazı ustalar yapayım derken pompanın ayarını bozuyormuş.