Traktörlerin arka yağ çıkışlarını arttırmak için ne tür işlemler yapılır ve ne kadara mal olur? Konuyla ilgili deneyimi olan arkadaşların bilgisini rica ediyorum.
Traktörlerin arka yağ çıkışlarını arttırmak için ne tür işlemler yapılır ve ne kadara mal olur? Konuyla ilgili deneyimi olan arkadaşların bilgisini rica ediyorum.
cenap traktörün çıkışlarını ve valf beyninin fotosunu atsan,birde kaç çıkış istiyorsun,Traktörlerin arka yağ çıkışlarını arttırmak için ne tür işlemler yapılır ve ne kadara mal olur? Konuyla ilgili deneyimi olan arkadaşların bilgisini rica ediyorum.
Kovayi elle bosaltirsin, sadece pistonla kaldırma yapabilirsin. 2 çıkışı tek kol yönetiyor dolayisiyla maalesef kova pistonlu ise olmazKonuyla pek alakası yok ama
2 çıkışala hidrolikli arka kepçe kullanılabilir mi
Abi şu an iki çıkış var, bunu dört yapmak istiyorum. Özellikle hidrolik orta kol için çok gerekli. Tabi bazı ekipmanlar için de gerekebiliyor.cenap traktörün çıkışlarını ve valf beyninin fotosunu atsan,birde kaç çıkış istiyorsun,
belki buradan yardımım olur.
Biraz tuzluymuş ama başka çaremiz de yok gibi görünüyor. Zira orjinal parçalar olmayınca ileride çeşitli sorunlarla karşılaşmak muhtemeldir.Bende sormustum 4 cikisi,john deere bayii 2300 tl dedi, servise sormadim bide ona soracam bence artik her traktor standart 4 cikisli olmali.Cok lazim bisey.
Onlarınki ucuz ikinci el de var piyasada o parçanın burada biri 285e dört çıkışlı bulmuştu 500 TL'yemf 265 e kaç adet takılır acaba
Aynen abi yan sanayiside sordum pek yok zaten randiman almiyo onlar dedi.Bide seninkinde beynin ustunde hicbisey yok bizimkinde 3 tane buyuk civata var.Bu neyle alakali acaba.Biraz tuzluymuş ama başka çaremiz yok. Orjinal ol
Biraz tuzluymuş ama başka çaremiz de yok gibi görünüyor. Zira orjinal parçalar olmayınca ileride çeşitli sorunlarla karşılaşmak muhtemeldir.
Yok benimkinde de 3 bağlantı civatası var. Sanırım ikinci ve üçüncü çıkışları ekletmek içindir. Fakat benim anlamadığım, pompadan gelen kalın yağ borusu iki çıkışı beslemeye yeter mi? Ya da ikinci bir boru mu çekiliyor? Gerçi kumanda kollarının ikisi birden pek kullanılmaz ama...Aynen abi yan sanayiside sordum pek yok zaten randiman almiyo onlar dedi.Bide seninkinde beynin ustunde hicbisey yok bizimkinde 3 tane buyuk civata var.Bu neyle alakali acaba.
Yok abi alyan basli civatalardan haric ortasinda 22 veya 24 numara 3 tane buyuk civata var.Boru konusunu bilmiyorum,4 cikis icin mevcut beynin sag tarifina yine ona ekli bi beyin daha takiliyormus.Yok benimkinde de 3 bağlantı civatası var. Sanırım ikinci ve üçüncü çıkışları ekletmek içindir. Fakat benim anlamadığım, pompadan gelen kalın yağ borusu iki çıkışı beslemeye yeter mi? Ya da ikinci bir boru mu çekiliyor? Gerçi kumanda kollarının ikisi birden pek kullanılmaz ama...