PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktörlerde Lastik Boyutu Değiştirme Hesaplaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pekmezkafa" data-source="post: 954673" data-attributes="member: 1823"><p><strong>Ynt: Traktörlerde Lastik Boyutu Değiştirme Hesaplaması</strong></p><p></p><p>Slmlar bi yarsimda bana lazim jd 5055 aldim genis lastikti ikinci el orjina 320 84r36 arkaya taktim su an onde 250 85 24 var sizin hesapta bu olamayacak anlasim asil sorum jd katolokta bu onlere uyumlu lastigin 320 85 24 oldugunu soylerken 50 83 e lerin onleriyle degistirip sifir satis yapiyo 5083 lerde 280 85 r 24 takilI ince oldugu icin dar jantlara boyle bi uygulama yapiyo 280 mi alam 320 mi sizce servis takip takip gonderiyo 280 leru</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pekmezkafa, post: 954673, member: 1823"] [b]Ynt: Traktörlerde Lastik Boyutu Değiştirme Hesaplaması[/b] Slmlar bi yarsimda bana lazim jd 5055 aldim genis lastikti ikinci el orjina 320 84r36 arkaya taktim su an onde 250 85 24 var sizin hesapta bu olamayacak anlasim asil sorum jd katolokta bu onlere uyumlu lastigin 320 85 24 oldugunu soylerken 50 83 e lerin onleriyle degistirip sifir satis yapiyo 5083 lerde 280 85 r 24 takilI ince oldugu icin dar jantlara boyle bi uygulama yapiyo 280 mi alam 320 mi sizce servis takip takip gonderiyo 280 leru [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktörlerde Lastik Boyutu Değiştirme Hesaplaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt