PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktörlerde Lastik Boyutu Değiştirme Hesaplaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yyyggg" data-source="post: 1242435" data-attributes="member: 75590"><p>sizde dikkat edin ki 380/70r38 ebatlari 340/85 r 38 ile aynı diye bilir çoğu kişi... ben hiç 380 /80 r38 görmedim... 70 ila 80 arasinda da %10 luk bir yukseklik farki var...ben lastik uzmanı değilim, sizinle tartışacak kadar bilgiye de sahip değilim. benim amacım burda yazılanları ülkemizin her köşesindeki arkadaşlar okuyorlar ve traktorler pahalı araçlar.hatalı hesap veya söylem yüzünden kimseye ağır arıza actirmamak....soruya gelecek olursak... ben her zaman mantığa bakarım... 340/85r38 ile 280/85r28 tam uyumlu ise, 380/85r38 ile 320/85r28 tam uyumlu olması lazım değil mi? yani sizin dediginize göre arkalar 1 numara büyüyünce otomatik önler de 1 numara büyümesi gerekmez mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yyyggg, post: 1242435, member: 75590"] sizde dikkat edin ki 380/70r38 ebatlari 340/85 r 38 ile aynı diye bilir çoğu kişi... ben hiç 380 /80 r38 görmedim... 70 ila 80 arasinda da %10 luk bir yukseklik farki var...ben lastik uzmanı değilim, sizinle tartışacak kadar bilgiye de sahip değilim. benim amacım burda yazılanları ülkemizin her köşesindeki arkadaşlar okuyorlar ve traktorler pahalı araçlar.hatalı hesap veya söylem yüzünden kimseye ağır arıza actirmamak....soruya gelecek olursak... ben her zaman mantığa bakarım... 340/85r38 ile 280/85r28 tam uyumlu ise, 380/85r38 ile 320/85r28 tam uyumlu olması lazım değil mi? yani sizin dediginize göre arkalar 1 numara büyüyünce otomatik önler de 1 numara büyümesi gerekmez mi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Traktörlerde Lastik Boyutu Değiştirme Hesaplaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt