PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktörde güç artışı nedir? Cevabı burada
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şehzade05" data-source="post: 1448702" data-attributes="member: 88038"><p>Öncelikle hayırlı isler kolay gelsin john deere 5085m timing yapılıp euro 2 ye çevrildi pompa ayarı yapıldı euro 3 halindeyken hemen bayılıyordu duman daha fazlaydı euro 2 olup pompa ayarından sonra duman azaldı ama kesmedi sonradan enjektöru söktum olcturdum 235 bar basiyodu kalem enjektör olduğu için temizlediler 250 bara yükseldi niyetim basıncı biraz daha yukseltip mazotu daha toz hale getirince dumanı keser düşüncem vardi kalem enjektör de ayar yok shim atılacak filan dediler yada meme değişecek dediler hocam bu dumanı neden yapar lda ayarını da biraz açtım motor bayilmiyo ama şu dumanı kesemedim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şehzade05, post: 1448702, member: 88038"] Öncelikle hayırlı isler kolay gelsin john deere 5085m timing yapılıp euro 2 ye çevrildi pompa ayarı yapıldı euro 3 halindeyken hemen bayılıyordu duman daha fazlaydı euro 2 olup pompa ayarından sonra duman azaldı ama kesmedi sonradan enjektöru söktum olcturdum 235 bar basiyodu kalem enjektör olduğu için temizlediler 250 bara yükseldi niyetim basıncı biraz daha yukseltip mazotu daha toz hale getirince dumanı keser düşüncem vardi kalem enjektör de ayar yok shim atılacak filan dediler yada meme değişecek dediler hocam bu dumanı neden yapar lda ayarını da biraz açtım motor bayilmiyo ama şu dumanı kesemedim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktörde güç artışı nedir? Cevabı burada
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt