Traktor

Arkadaşlar 5000 saatte bi td75d bulduk,2014 model.Alinirmi.bunlarin motor ömürleri ortalama kaç saattir.ne gibi kronik sorunları olabilir.teşekkürler.

Yılda 550 saat az bir rakam değil. Riskli bir durum tanıdıksa alınabilir ama muhtemelen satan kişi daha fazla risk almadan elimden çıkartayım mantığı ile hareket etmiş olabilir.normal kullanımları yerli TT.F DE URETILEN MOTORlar 6000-12000 saat arası rektefiye olabilir.bu kullanımdan kullanıma farkeder .
Ben olsam satın almam tanıdık bildik kendi köyümnüzden bir traktör ise düşünülebilir.
Benimki şahsi fikrim .hayırlısı. olsun

Bende aynısı case jx 75 var 6100 saatte performansında herhangi bir düşme yok gayet iyi ama nasıl kullanıldığına bağlı bizimki genelde ara iş traktörü gibi çalıştı. Birde tdlerde saati oynanmış olabiliyor arka lastikleri orjinal lastiği olmalı o traktörün lastikleri değişmişse saatide değişmiş olabilme ihtimali var. Normal şartlarda 10000 yapması lazım en az regdefe için.

Gaz teli kopabiliyor.
Frenler kilitleme, kasma yapabiliyor.
Zamanlama dişlileri değişmek gerekebilir.
İstavroz eski tipse yeniye çevirmek gerekebilir.
Yağ terletmelerinde çift oring değişmek gerekebilir.
Traktörün sekme huyu olabiliyor, yaş zemin için iyi , kuru zeminde sıkıntılı durum.
Çamurda gücü bir arka sağa birde arka sol tekere verir, iyidir.
Motor gücü kasa ağırlığına göre azdır.
İleri geri dişlisi kırabiliyor.
Klima çalışmayabiliyor.
Şanzımanda yenilik lazım.
Tarla 2. ve 3. vites arası açık geliyor.
Yol 1. vites , tarla 3. ve 4. vites arasında,
Konfigürasyon değişikliğine gidilebilir.
18*6 şanzımanda , sürüngen 4. , 5. , 6. vitesler tarla 1. , 2. ,3. vitesler arasıdır.
Sürüngen 4. vitesi, tarla 2. ve 3. vites arasına koymak gerekir.
Yapılabilecek şeyler ama önemsenmiyor.
İşte o bir vites aranıyor, ves selam.

Ben bu yaz 5900 saatte td110 aldım arka lastikler orjinaldi aldığımda saat orijinalliğini kontrol etmek için msj attım orjinal çıktı şu anlık traktör den çok memnunum 6300 saatte yağ bakımı ve bı kaç hidrolik hortumunu değiştirmem dışında hiç bir masraf yapmadım alırken dikkat edilirse ve fiyat uygunsa alınabilir ben alırken td90 parasına aldım. alırken kronik olarak bozuk olan parçaları
Silecek motoru
Klimanın sıcak soğuk motoru genellik bozuk olur alirken dikkat edin bu ikisinin masrafı 5 bini buluyor