Flash disk takabileceğin bir teyp olsun yeter. Ekranlı teyibi ne yapacan traktördeSa traktor teyp tavsiyesi verebilirmisiniz arkadaşlar bi de bu ekranlı teypler kullanisli olur mu
abi,Toz olayı çok olduğundan pahalı şeyler seçmemek lazım,
Benim teyp'te bozuk,
Sabahları gidiyom'yanına,
Ooooo beyfendi,kendini acmis,
Kendi çalıp, kendi oymuyor ohhh miss
Benim 3.teyp oldu tozdan çok etkileniyor hemen bozuluyor gecen bitane gorneden teyp aldim oda dokunmatikmiş traktorda olmadi kumanda ile kullanmak istiyor eski teyp i tekrar takdim oda bazen kendisi acıliyor gecen sezsizde acilmiş 1 hafta calimış aküyü bitirmişabi,
teybin elektriğini kesmek için bir düğme yok mu?gece sabaha kadar çalışsa aküyü bitirmez mi?
bizim traktörün eski sahibi kabin baş üstüne öyle bir düğme taktrımış,açıkta kalsa düğmeyi kapatınca radyo kapanıyor,
Bunu yapmak aklıma gelmiyordu,abi,
teybin elektriğini kesmek için bir düğme yok mu?gece sabaha kadar çalışsa aküyü bitirmez mi?
bizim traktörün eski sahibi kabin baş üstüne öyle bir düğme taktrımış,açıkta kalsa düğmeyi kapatınca radyo kapanıyor,
2011 yılında phantom kasa traktör aldım. 2007 model teyibi falan sökülmüşdü. 2 tane pioneer hoparlör bir tane pioneer marka teyp aldım. Teybi kontağa bağlattım. Canavar gibi çalışıyor maaşallah. Arada kabinin üst kapağını açıp hava ile temizliyorum. Ses de süper. Yetiyor bana.Benim 3.teyp oldu tozdan çok etkileniyor hemen bozuluyor gecen bitane gorneden teyp aldim oda dokunmatikmiş traktorda olmadi kumanda ile kullanmak istiyor eski teyp i tekrar takdim oda bazen kendisi acıliyor gecen sezsizde acilmiş 1 hafta calimış aküyü bitirmiş