PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör temizliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1443332" data-attributes="member: 6"><p>Pasta cila atıyorlar. Blok kısmına mazot sıkıyor. Şimdi parlatıcılarda var artık. Plastik yüzey, motor parlatıcı falan. Onlardan da sıkıyorlar. O şekilde parlak duruyor. Ama tarlaya gidince çoğu kayboluyor. Traktörün temiz durması için birkaç senede bir kaputa pasta cila atmak gerek. Kabin içini sürekli temizlemek ve parlatıcı sürmek gerek. Şasede ekine sürtünmeden kaynaklı boya çıkan yerlerin orijinal boya ile boyanması gerek. Sürekli de işten geldiğinde yıkayıp yerine çekmek gerek. Öbür türlü yeni gibi durmaz. Ben şahsen o şekilde bakıyorum. Camlarını cam sil ile temizliyorum belirli periyodlar ile. İçini siliyorum. Kısacası bakarsan bağ, bakmazsan dağ mottosunu benimsemek gerek. Bizim traktörleri gören misal sıfır sanıyor. Ama sürekli bakıyorum, temizliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1443332, member: 6"] Pasta cila atıyorlar. Blok kısmına mazot sıkıyor. Şimdi parlatıcılarda var artık. Plastik yüzey, motor parlatıcı falan. Onlardan da sıkıyorlar. O şekilde parlak duruyor. Ama tarlaya gidince çoğu kayboluyor. Traktörün temiz durması için birkaç senede bir kaputa pasta cila atmak gerek. Kabin içini sürekli temizlemek ve parlatıcı sürmek gerek. Şasede ekine sürtünmeden kaynaklı boya çıkan yerlerin orijinal boya ile boyanması gerek. Sürekli de işten geldiğinde yıkayıp yerine çekmek gerek. Öbür türlü yeni gibi durmaz. Ben şahsen o şekilde bakıyorum. Camlarını cam sil ile temizliyorum belirli periyodlar ile. İçini siliyorum. Kısacası bakarsan bağ, bakmazsan dağ mottosunu benimsemek gerek. Bizim traktörleri gören misal sıfır sanıyor. Ama sürekli bakıyorum, temizliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör temizliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt