PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1459365" data-attributes="member: 59451"><p>Bak 70 56 ve 285 birer yıl arayla alınıp beraber hatta birde yanında 7 yıllık 80 66 ile 96 yılıydı yanılmıyorsam, öyle bir gün iki gün değil 12-13 gün üçü birden aynı tarlada nadas yaptık, sabah 6 akşam 18 mazot takiviye ederek her gün, banamı anlatıyon ne olduklarını, bikaç yıl daha kullanmıştık beraberce.</p><p>285 inde bişeyi yoktu, ne var bu 285 ince teker tork biraz yüksek olduğundan pancarcılara iyi gelirdi, değilse üzeeine binip seri iş göremedim ben, aşırı yoruyordu beni, ama 80 66 veya 70 56 da sıkıntı olmaz her işi seri halledersin, 80 66 dörlü pulluk çekitiğinden nadasda fazla gitmezdi ama tabi hepsinden güçlüydü haliyle, yakıtıda onlara göre fazlaydı.</p><p></p><p> Tümosan 82 80 bayılma yapar 80 66 tadında olmaz, hidroliği vs. Yine içlerinde en iyisi onlardan bikaç yıl sonra kullandığımız landini 88 60 dı, tabi parça pahalıydı oda erken elden çıkarıldı.</p><p></p><p> Şimdi esas mesele o değil, 150 dekar tarlaya hepsi çok aslında, 600 bin lira ayırmış, bu paraya 80 66 yada landini 88 60 ın iyisi olmaz, tümüsanı 82 80 ini elemek lazım, geriye 600 bine 70 56 kalır, bana 500 bine temiz 285 verselerde ben o 150 dekarı 70 56 ile yaparım her işi, o şartlarda 285 den daha güzel görürüm her işimi, raha fazla yer işleyecek olsam direk landini yada 80 66 ile iş görürdüm, 285 gerçekten abartılıyor, hepsini kullanan bilir, öyle traktörün sıkıntısı vardır falan bunlar boş işler, sıkıntısı olan traktör sıfırda olsa 2 gün yada en fazla 1 ay durmuştur kapımızda, 285 in sıkıntısı yoktu ve epey bir zaman iş gördü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1459365, member: 59451"] Bak 70 56 ve 285 birer yıl arayla alınıp beraber hatta birde yanında 7 yıllık 80 66 ile 96 yılıydı yanılmıyorsam, öyle bir gün iki gün değil 12-13 gün üçü birden aynı tarlada nadas yaptık, sabah 6 akşam 18 mazot takiviye ederek her gün, banamı anlatıyon ne olduklarını, bikaç yıl daha kullanmıştık beraberce. 285 inde bişeyi yoktu, ne var bu 285 ince teker tork biraz yüksek olduğundan pancarcılara iyi gelirdi, değilse üzeeine binip seri iş göremedim ben, aşırı yoruyordu beni, ama 80 66 veya 70 56 da sıkıntı olmaz her işi seri halledersin, 80 66 dörlü pulluk çekitiğinden nadasda fazla gitmezdi ama tabi hepsinden güçlüydü haliyle, yakıtıda onlara göre fazlaydı. Tümosan 82 80 bayılma yapar 80 66 tadında olmaz, hidroliği vs. Yine içlerinde en iyisi onlardan bikaç yıl sonra kullandığımız landini 88 60 dı, tabi parça pahalıydı oda erken elden çıkarıldı. Şimdi esas mesele o değil, 150 dekar tarlaya hepsi çok aslında, 600 bin lira ayırmış, bu paraya 80 66 yada landini 88 60 ın iyisi olmaz, tümüsanı 82 80 ini elemek lazım, geriye 600 bine 70 56 kalır, bana 500 bine temiz 285 verselerde ben o 150 dekarı 70 56 ile yaparım her işi, o şartlarda 285 den daha güzel görürüm her işimi, raha fazla yer işleyecek olsam direk landini yada 80 66 ile iş görürdüm, 285 gerçekten abartılıyor, hepsini kullanan bilir, öyle traktörün sıkıntısı vardır falan bunlar boş işler, sıkıntısı olan traktör sıfırda olsa 2 gün yada en fazla 1 ay durmuştur kapımızda, 285 in sıkıntısı yoktu ve epey bir zaman iş gördü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt