PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1459308" data-attributes="member: 59451"><p>150 dekar kuru tarla için 85 lik traktör çok, Kırıkkalede bu işi yaptığınızı varsayarsak, İç Anadolu bozkırındasınız, bu durumda size az yakmalı, her işi görmeli, en uygun traktörlerden birisi STEYR oluyor, toprağıda işlersin, gübreyide ilacıda atarsın, tohumuda ekersin, ekinide taşırsın, mazotuda az yakarsın, daha ne istersin, ama tabi temiz yürüyen bişey olmalı, onuda bulmak zor olabilir, lakin kuruda 150 dekara 85 lik traktör fazla.</p><p></p><p> Alet edevat olarak sana 75-80 diş tırmık, ufak 9 lu 11 li bir disk vanvey veya 11 li eski tip hafif kazayağı, 3 lü 14 inç pulluk, 4 tonluk römork, 400 litrelik ilaçlama makinesi, 500 kg alan bir gübre atma makinesi, 16 lı mibzer, bunlar yeter </p><p></p><p> Yok steyr olmaz diyorsanda ondan fazla yakar Tümosan 82-80 veya sana bir düşük modeli olacaktı onun 74 lük olanıda olur, landini 88-60 parçası bulunuyormu bilmiyorum, üzebilir seni o bakımdan, fakat bu ikisi iyi iş görür sana, 80-66 da yakıtı fazla gelir, oda güzel sıkıntısız, fakat bu traktörlere kuruda 4 lü pulluk takabilirsin, diğer alet edevat mibzer 18 li 20 li kuruda rahat çeker bu traktörler, fakat 150 dönüm için fazla gelirler, her yıl 350-400 dekar kuru yapacaksan bu traktörler olur, değilse 150 dekara iyi bir steyr yeterde artar, hatta 480 yada 640 lada yaparsın.</p><p></p><p> Yanlış anlamazsan, bunları hepsini eskiden sıfırdan kullandım, bir tek mf285 e ısınamadım, ne biliyim eskiyince daha da çökük oluyor, ben biraz seri tarktör kullanmayı sevdiğimden mf285 in ne manevrası nede tarla sürümünü hiç beğenemedim, haricinde yukarda saydıklarımla çok seri iş yapabilirsin, steyr beygir olarak düşük ama her işi rahat görmesi bakımından iyidir, 70 beygirlik fiat traktörlerde olur size, 70-56 veya 70-66 gibi, kuruda 150 dekar yeri hatta fazlasını işlerler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1459308, member: 59451"] 150 dekar kuru tarla için 85 lik traktör çok, Kırıkkalede bu işi yaptığınızı varsayarsak, İç Anadolu bozkırındasınız, bu durumda size az yakmalı, her işi görmeli, en uygun traktörlerden birisi STEYR oluyor, toprağıda işlersin, gübreyide ilacıda atarsın, tohumuda ekersin, ekinide taşırsın, mazotuda az yakarsın, daha ne istersin, ama tabi temiz yürüyen bişey olmalı, onuda bulmak zor olabilir, lakin kuruda 150 dekara 85 lik traktör fazla. Alet edevat olarak sana 75-80 diş tırmık, ufak 9 lu 11 li bir disk vanvey veya 11 li eski tip hafif kazayağı, 3 lü 14 inç pulluk, 4 tonluk römork, 400 litrelik ilaçlama makinesi, 500 kg alan bir gübre atma makinesi, 16 lı mibzer, bunlar yeter Yok steyr olmaz diyorsanda ondan fazla yakar Tümosan 82-80 veya sana bir düşük modeli olacaktı onun 74 lük olanıda olur, landini 88-60 parçası bulunuyormu bilmiyorum, üzebilir seni o bakımdan, fakat bu ikisi iyi iş görür sana, 80-66 da yakıtı fazla gelir, oda güzel sıkıntısız, fakat bu traktörlere kuruda 4 lü pulluk takabilirsin, diğer alet edevat mibzer 18 li 20 li kuruda rahat çeker bu traktörler, fakat 150 dönüm için fazla gelirler, her yıl 350-400 dekar kuru yapacaksan bu traktörler olur, değilse 150 dekara iyi bir steyr yeterde artar, hatta 480 yada 640 lada yaparsın. Yanlış anlamazsan, bunları hepsini eskiden sıfırdan kullandım, bir tek mf285 e ısınamadım, ne biliyim eskiyince daha da çökük oluyor, ben biraz seri tarktör kullanmayı sevdiğimden mf285 in ne manevrası nede tarla sürümünü hiç beğenemedim, haricinde yukarda saydıklarımla çok seri iş yapabilirsin, steyr beygir olarak düşük ama her işi rahat görmesi bakımından iyidir, 70 beygirlik fiat traktörlerde olur size, 70-56 veya 70-66 gibi, kuruda 150 dekar yeri hatta fazlasını işlerler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör Tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt