traktör olayının böyle olacagı çok belliydi gerçi bu sene zam yapmazlarsa aceba öbur senede tarımdan çiftci bıraz para kazanırsa belkı yıne bır talep oluşur
Avukatlar ve aciz memurlari etrafta bol bol gezmeye başlar.isin ilginç tarafı trakyada neredeyse tüm ihalelerde bol bol tarla alan firma elindekileri icara vermek istiyor.ama alan pek fazla yok.sanirim işler karışacak.
Fırtınadan önceki sessizlik.
Köyümüzde icar 90-110 arası
Araziler kumsal.
Bunlar 150 diye tutturmuşlar.
Millet taban gübresiz ekti buğdayını bide 150 ye ıcarla yer alican kesin kâr edersin.
traktör olayının böyle olacagı çok belliydi gerçi bu sene zam yapmazlarsa aceba öbur senede tarımdan çiftci bıraz para kazanırsa belkı yıne bır talep oluşur
Malum firma tarla almaya devam ediyor... Ölü fiyata alıyor 4000 lere, 5bini geçmiyor sanırsam ihalelerde. Geçen hafta çeltik ekilen 42 dönüm tarlayı 4150 TL den almışlar ihaledeMalum firma almıyorsa iyi haber.
İcara alan niye yok pek anlamadım
Malum firma tarla almaya devam ediyor... Ölü fiyata alıyor 4000 lere, 5bini geçmiyor sanırsam ihalelerde. Geçen hafta çeltik ekilen 42 dönüm tarlayı 4150 TL den almışlar ihalede
Hayrabolu köylerinde, ihaleye çıkan olmamış açılış fiyatından almışlarHangi bölgede, nerede almışlar. Cok uyguna almışlar.
Ben de almıyorlar diye sevinmeye baslamistim.
Abi o fiyata tarla mi var ☺ bu firma hangi firma bu aradaMalum firma tarla almaya devam ediyor... Ölü fiyata alıyor 4000 lere, 5bini geçmiyor sanırsam ihalelerde. Geçen hafta çeltik ekilen 42 dönüm tarlayı 4150 TL den almışlar ihalede
Vallahi şaka gibi ama maalesef durum buAbi o fiyata tarla mi var ☺ bu firma hangi firma bu arada
Firma kim turk mu yabanci mi ne kadar arazi aldi bolgedenVallahi şaka gibi ama maalesef durum bu