PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Traktör Römork Fren hidrolik Valfi kullanımı hk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alperen06" data-source="post: 1453233" data-attributes="member: 22703"><p>Merhaba, biz 12 tonluk romorku hem arion 540 ta hem de fiat 55 46 da kullaniyoruz, ustelik tek hortum ile. Romorkla birlikte geken hortum standart damper hortumu idi. Bu hortumu fiatta kullanarak manuel fren kullanabiliyoruz ancak claas ta duz alinli fren cikisi var bu hortumu kullanmak icin hortumun traktor tarafina yakin kisimdan kesip T koyduk, T koydugumuz hortumun ucuna arion a uygun duz alinli jack taktik, simdi ayni hortum ile ayni romorku iki ayri traktorde sorunsuz kullanabiliyoruz, kullanmadan once cok test yaptim, sert frende traktor ile ayni surede tutuyor ama hafif frenlerde romork biraz daha once devreye giriyor fakat bu kadar problem edilecek bir fark degil. Zaten tirlarda daa once dorsenin fren yapmasi beklenir ozellikle kis aylarinda cekicinin once frene yapmasi durumunda dorse arkadan vuracagi icin kafa bukme sorunu olabiliyor. Fren pedalindan ayagimi cektigim anda romorktaki fren lifti eski pozisyonuna donuyor yani takili kalma vs sorunu yok. Ayak frenine bagli oldugu zaman ozellikle inislerde surme olmuyor ve daha hizli inme inkani oluyor, oncedene yuklu inerken panik olurduk en kucuk vitese takardik vs. Simdi oyoe bir problem yyok, tek sorun hortum patlamasi, bu durumda da el freni ile yine traktorun 4 tekeri hidrolik frenden bagimsiz calisabiliyor. Koaly gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alperen06, post: 1453233, member: 22703"] Merhaba, biz 12 tonluk romorku hem arion 540 ta hem de fiat 55 46 da kullaniyoruz, ustelik tek hortum ile. Romorkla birlikte geken hortum standart damper hortumu idi. Bu hortumu fiatta kullanarak manuel fren kullanabiliyoruz ancak claas ta duz alinli fren cikisi var bu hortumu kullanmak icin hortumun traktor tarafina yakin kisimdan kesip T koyduk, T koydugumuz hortumun ucuna arion a uygun duz alinli jack taktik, simdi ayni hortum ile ayni romorku iki ayri traktorde sorunsuz kullanabiliyoruz, kullanmadan once cok test yaptim, sert frende traktor ile ayni surede tutuyor ama hafif frenlerde romork biraz daha once devreye giriyor fakat bu kadar problem edilecek bir fark degil. Zaten tirlarda daa once dorsenin fren yapmasi beklenir ozellikle kis aylarinda cekicinin once frene yapmasi durumunda dorse arkadan vuracagi icin kafa bukme sorunu olabiliyor. Fren pedalindan ayagimi cektigim anda romorktaki fren lifti eski pozisyonuna donuyor yani takili kalma vs sorunu yok. Ayak frenine bagli oldugu zaman ozellikle inislerde surme olmuyor ve daha hizli inme inkani oluyor, oncedene yuklu inerken panik olurduk en kucuk vitese takardik vs. Simdi oyoe bir problem yyok, tek sorun hortum patlamasi, bu durumda da el freni ile yine traktorun 4 tekeri hidrolik frenden bagimsiz calisabiliyor. Koaly gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Traktör Römork Fren hidrolik Valfi kullanımı hk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt