Bilgim Yok fakat politika faizinin yarısıdır %20 dirTraktor kredisi ve faiz oranını hakkinda guncel bilgisi olanlar yazarmi
750 ye ne aldınız hocam motor olarakOcak ayında750 bine traktör aldık 30bin masraf çıktı 250 peşin 30 masraf ile 280 bin ödedik kalan 500bine 5 yılda 550bin ödüyoruz.
Hocam Case 75 e aldık750 ye ne aldınız hocam motor olarak
maxpro mu jx75 c miHocam Case 75 e aldık
Yok abi jx75emaxpro mu jx75 c mi
Kaskolar 15bin TL olmuşTraktor kredisi ve faiz oranını hakkinda guncel bilgisi olanlar yazarmi
Mart ayında hem kaskoyu banka yaptı hemde tarsim yaptılar hemde kullanıcı hayat sigortasıdışarıdan kasko teklifi aldım, banka diyor ki bizden kasko yaptırmazsanız zorunlu tarsim yapacağız biz. tarsim yaptırtmak istemiyorum, başka başına gelen var mı?
İmm ve ikame araç gibi şeyler zaten traktörlerde gerekmiyor. Geri kalan poliçe detayları banka ile aynı kalınca 6 bine dışarıdan yaptırttım.ağustosta 12 bin e yaptırdım ben kasko banka kendi yaptı. bence bankanın yaptığını aynen devam edin. dışardan yapılanlarda bir kaç kalem eksik oluyor.
Hayat sigortasını krediyi kullanırken istemediğimi belirttim, o bende zaten yok. Şimdi bir de tarsim diyorlar.Mart ayında hem kaskoyu banka yaptı hemde tarsim yaptılar hemde kullanıcı hayat sigortası