PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TRAKTÖR GÜÇLENDİRMESİ YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KGN55" data-source="post: 1446928" data-attributes="member: 95880"><p>3075 in tarla performansına uyumuna söz yok gerçekten 3000 serisi iyi motor ama shuttle yok klima hepsinde yok hadi klimalısını buldun temizini bulması samanlıkta iğne aramaya döndü dönüş çapıda muhtemelen zayıf ergonomik olarakta geride olduğunu düşünüyorum yakıt olarakta fazla yakar varsın günde 3 dönüm fazla yer sürsün ne anlamı kaldı diğerleri eksik olduktan sonra kaldıki 4030 da çiftte zayıf bi motor değil 3075 öyle ezici bi üstünlük sağlayamaz ağır toprak olduğu yerde biner tepesine oda 4030 hafif olduğu için tutunamaz tavlı yerde denk giderler ikisinide kullandım ben yakın akrabamda var 3075 iyi biliyorum 2 traktörü bayılma olayına gelirsek 3075 bayılmıyor gerçekten ama o kadarda üst devir seven bi motor değil bence daha istersen uzun uzun yazarım buraya yerine göre değişir derken boşa demedik. Ayrıca bu konu ile alakasız bi sohbet ben insanlardan fikir alışverişi için bu konu açtım fanatiklik vs yapmak için degil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KGN55, post: 1446928, member: 95880"] 3075 in tarla performansına uyumuna söz yok gerçekten 3000 serisi iyi motor ama shuttle yok klima hepsinde yok hadi klimalısını buldun temizini bulması samanlıkta iğne aramaya döndü dönüş çapıda muhtemelen zayıf ergonomik olarakta geride olduğunu düşünüyorum yakıt olarakta fazla yakar varsın günde 3 dönüm fazla yer sürsün ne anlamı kaldı diğerleri eksik olduktan sonra kaldıki 4030 da çiftte zayıf bi motor değil 3075 öyle ezici bi üstünlük sağlayamaz ağır toprak olduğu yerde biner tepesine oda 4030 hafif olduğu için tutunamaz tavlı yerde denk giderler ikisinide kullandım ben yakın akrabamda var 3075 iyi biliyorum 2 traktörü bayılma olayına gelirsek 3075 bayılmıyor gerçekten ama o kadarda üst devir seven bi motor değil bence daha istersen uzun uzun yazarım buraya yerine göre değişir derken boşa demedik. Ayrıca bu konu ile alakasız bi sohbet ben insanlardan fikir alışverişi için bu konu açtım fanatiklik vs yapmak için degil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TRAKTÖR GÜÇLENDİRMESİ YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt