Teşekkürler bide bankaya bakalımNormal gibi gözüküyor,hayırlı olsun.
Selamun aleyküm arkadaslar biraz önce sıfır MF 5430a 2016 model 250 saatte td 90 üzerinede 107bin 500 tl anlastıkbirazdan kredi icin ziraat bankasına gidecez fiyat nasıl acaba bilgisi olan varmı bizim traktörü 100 bin tlye saydıgını söyledi
Tesekkurler 2018 de çıkan modellere güç yetmiyor dediğiniz gibiHayırlı uğurlu olsun
54 serisi artik üretilmeyecekmiş kasa ve motor değişiyormuş 56 serisine geçildi dedi satıştaki arkadaş. O seri de çok pahalı.
Geçen hafta Kuzenime sorduk 2017 model 5430 a 225 bin tl son fiyat dediler.
Normal fiyata almışınız Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
Teşekkürler toprağım son traktör zaten iyi gibi duruyo tarlaya sokmadan bilemeyecem iyimi kötümüHayırlı olsun güzel makina almışın Doğan abi hesaplı vermiş traktörü güle güle kullan
Hocam yıllık temiz 100 bin TL kazanıyorsun da mı aldın. Allah yardımcın olsun. Kazanan satıcılar. O bölgede hep 285 ler 265 vardı. Kurak arazi. Arkadaşım var Keskinli oradan biliyorum. Tarla al hocam. Traktör var zaten.Selamun aleyküm arkadaslar biraz önce sıfır MF 5430a 2016 model 250 saatte td 90 üzerinede 107bin 500 tl anlastıkbirazdan kredi icin ziraat bankasına gidecez fiyat nasıl acaba bilgisi olan varmı bizim traktörü 100 bin tlye saydıgını söyledi
Traktor isini bilmiyorum da galiba bu 54 serisi cok prim yapacakHocam yıllık temiz 100 bin TL kazanıyorsun da mı aldın. Allah yardımcın olsun. Kazanan satıcılar. O bölgede hep 285 ler 265 vardı. Kurak arazi. Arkadaşım var Keskinli oradan biliyorum. Tarla al hocam. Traktör var zaten.
Selamun aleyküm arkadaslar biraz önce sıfır MF 5430a 2016 model 250 saatte td 90 üzerinede 107bin 500 tl anlastıkbirazdan kredi icin ziraat bankasına gidecez fiyat nasıl acaba bilgisi olan varmı bizim traktörü 100 bin tlye saydıgını söyledi
Hocam öğretmenim aslında ben zaten masrafları cebimden karşılıyorum tarladan gelene dokunmuyorum iyi kazanıyoruz şukürHocam yıllık temiz 100 bin TL kazanıyorsun da mı aldın. Allah yardımcın olsun. Kazanan satıcılar. O bölgede hep 285 ler 265 vardı. Kurak arazi. Arkadaşım var Keskinli oradan biliyorum. Tarla al hocam. Traktör var zaten.
Bizim traktör her sene değer kaybediyo mf en azından yerinde saysın birde konforu var geçen yıl 1. Vitesle düz yerde ekin ektik çok zıplıyoSizin degişme sebeniz neydi
https://youtu.be/C90oLsrxPWABizim traktör her sene değer kaybediyo mf en azından yerinde saysın birde konforu var geçen yıl 1. Vitesle düz yerde ekin ektik çok zıplıyo
Bizim traktör her sene değer kaybediyo mf en azından yerinde saysın birde konforu var geçen yıl 1. Vitesle düz yerde ekin ektik çok zıplıyo
Özel mesaj attım numarayıAnladım abi keske 5440 alsaydın