Traktör fiyat

Selamun aleyküm arkadaslar biraz önce sıfır MF 5430a 2016 model 250 saatte td 90 üzerinede 107bin 500 tl anlastıkbirazdan kredi icin ziraat bankasına gidecez fiyat nasıl acaba bilgisi olan varmı bizim traktörü 100 bin tlye saydıgını söyledi

Selamun aleyküm arkadaslar biraz önce sıfır MF 5430a 2016 model 250 saatte td 90 üzerinede 107bin 500 tl anlastıkbirazdan kredi icin ziraat bankasına gidecez fiyat nasıl acaba bilgisi olan varmı bizim traktörü 100 bin tlye saydıgını söyledi

Hayırlı uğurlu olsun
54 serisi artik üretilmeyecekmiş kasa ve motor değişiyormuş 56 serisine geçildi dedi satıştaki arkadaş. O seri de çok pahalı.
Geçen hafta Kuzenime sorduk 2017 model 5430 a 225 bin tl son fiyat dediler.
Normal fiyata almışınız Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.

Hayırlı uğurlu olsun
54 serisi artik üretilmeyecekmiş kasa ve motor değişiyormuş 56 serisine geçildi dedi satıştaki arkadaş. O seri de çok pahalı.
Geçen hafta Kuzenime sorduk 2017 model 5430 a 225 bin tl son fiyat dediler.
Normal fiyata almışınız Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
Tesekkurler 2018 de çıkan modellere güç yetmiyor dediğiniz gibi

Hocam yıllık temiz 100 bin TL kazanıyorsun da mı aldın. Allah yardımcın olsun. Kazanan satıcılar. O bölgede hep 285 ler 265 vardı. Kurak arazi. Arkadaşım var Keskinli oradan biliyorum. Tarla al hocam. Traktör var zaten.

• Beğen
Tepkiler: çiftcigardo
Hocam yıllık temiz 100 bin TL kazanıyorsun da mı aldın. Allah yardımcın olsun. Kazanan satıcılar. O bölgede hep 285 ler 265 vardı. Kurak arazi. Arkadaşım var Keskinli oradan biliyorum. Tarla al hocam. Traktör var zaten.
Hocam öğretmenim aslında ben zaten masrafları cebimden karşılıyorum tarladan gelene dokunmuyorum iyi kazanıyoruz şukür

• Beğen
Tepkiler: priapos17
Bizim traktör her sene değer kaybediyo mf en azından yerinde saysın birde konforu var geçen yıl 1. Vitesle düz yerde ekin ektik çok zıplıyo
https://youtu.be/C90oLsrxPWA

Bizde 115c aldik seri 2. Vites ile ekim yaptık 102 lt ile 250 dekar yer ekti. Arazilerimizde çok bayır ve dik. Çok memnun kaldik. Yol ve toprak üstü işlerde yakıtta çok cimri. Tarla surmede daha tam olarak yakıtı olcemedik.