Merhabalar, Mf 5430 ve Mf 4709 kullanan kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi? Bu traktörlerin artıları eksileri nelerdir? Karşılaştığınız sorunlar nelerdir?
3 piston crd pompa olması diğer düz pompa 3 pistonlardan onu ayırıyor.
Ben daha çok ara işe kullanacağım ekipmanlarım biraz ağır, trakötörün ekipmana cevap vermesi lazım, diğer büyük traktörümde de aynı ekipmanları kullandığım için yeniden ekipman dizmeyeceğim belki pulluk değişir.
Size yeterli olacağını düşünüyorum 4709 un. Comonrail sayesinde motorun çekişi ve yakıtı uygun olur hem ara iş hem tarla işlerinde sizi üzmez3 piston crd pompa olması diğer düz pompa 3 pistonlardan onu ayırıyor.
Ben daha çok ara işe kullanacağım ekipmanlarım biraz ağır, trakötörün ekipmana cevap vermesi lazım, diğer büyük traktörümde de aynı ekipmanları kullandığım için yeniden ekipman dizmeyeceğim belki pulluk değişir.
Güç konusunda şüphem yok ancak ekipman bazında kararsızım. Ekipmanlar 1 tondan ağır ve salımlı uzun. Traktörü çırpabilir, ve hatta önünü kaldırabilir. Bir de süne lastiği takacağım ben, yani ince teker ve aralık dar.Size yeterli olacağını düşünüyorum 4709 un. Comonrail sayesinde motorun çekişi ve yakıtı uygun olur hem ara iş hem tarla işlerinde sizi üzmez
Hemen dar lastik bir Kubota al derim 115 hplik ayni fiyata fiyati dusuk olduguna bakma kalitesen degl diger markalarn cok yuksek olusundan ara islerde kubotadan iyi traktor yok
Ön ağırlıkları fullemek lazım dahada önü keserse ekipmanda güzel bir tamponla halledersiniz. Diğer yandan 5430 da olabilir 4709 dan daha ağır ve kalıplı motor, dyna 4 ile konforlu kullanım sunacaktırGüç konusunda şüphem yok ancak ekipman bazında kararsızım. Ekipmanlar 1 tondan ağır ve salımlı uzun. Traktörü çırpabilir, ve hatta önünü kaldırabilir. Bir de süne lastiği takacağım ben, yani ince teker ve aralık dar.
T5.95 EC düşünmez misiniz?
Ön ağırlıkları fullemek lazım dahada önü keserse ekipmanda güzel bir tamponla halledersiniz. Diğer yandan 5430 da olabilir 4709 dan daha ağır ve kalıplı motor, dyna 4 ile konforlu kullanım sunacaktır
T5.95 EC düşünmez misiniz?
Hocam t5.95 lerin fiyatı ne civardadır bilginiz varmı
Ağırlık tam olsada dingil arası mesafe kısa tampon olsada o kadar etkilemez, rampa tarlada kontrol zorlaşır
Bizde 4708 kullanıyoruz çekiş olarak 4 silindirli traktörlerden geri kalmıyor.Ama ağır ekipmanda yolda giderken hafif önünü gezdiriyor.Vites sayısının az olmasınında pek problem olmuyor vites hız oranları birbiri ile uyumlu bizde büyük traktörün yanına ara işler için aldık traktörden memnunuz.Eskiden beri Massey kullanıyorsanız yine Masseyden şaşmayın.