Arkadaşlar bu yaz masseyi boyamayı yada boyattırmayı düşünüyorum
Gövdeyide boyasak sıkıntı çıkar mı kaç paraya boyarlar
Blok boyası satışta sıkıntı çıkarabiliyor zaten kaporta boyası gösteriyor traktörü blok çokta önemli değil
Kerim bey yukarıdaki iletimde bu konu var okuyun.Ülkemizde eski traktörlerin durumu rezalet. Neden mi?
Yok motoru bloğu boyama değeri düşer? Ne alaka yaaa...
Madem satıldığında alacak kişi şüphe edecek. Bunun ispatını yaparsın. Boyanmadan önce her yerin fotosunu çek... Sonra boya...
Adam satılığa çıkarıyor " orijinal, temiz traktör"
Diyor ama her yeri küflü boya yok, alaca belece.
Güzelce boyatıyorsun. Hem fe kumlama ile gıcır gıcır..
Ne kafa değeri düşer demek.
Beyler kayalarda algılar da değer düşmüş...
Her neyse...
Benim sorum... Bu ustaların akıl vermesi yüzünden Mf 135 i boyatamadım arkadaş.
Yok sonra satamazsın...
Satmıyorum...
Yok sonra pişman olursun...
Abi keyfi boyatamadım..
Neyse soru... Şu..
Römork ve motorun gövdesinde epey paslı yerler var
Bu pası pas giderici ile temizlesem nasıl olur..
Sprey olanlar çok küçük.. Kiloluk bidon şeklinde satılır mı?
Diyelim ki yaptım...
İleti de kendim boyayacağım için..
Antipas ile bir kat atayım...
Nasıl olur...
Bilen arkadaşlardan ricam
Teşekkür ederim
Sağlam boya olmasıni istiyorsan 3bini gözden çıkar....ucuz yollu istiyorsan 2bin...sormuştum kaportacıyaArkadaşlar bu yaz masseyi boyamayı yada boyattırmayı düşünüyorum
Fendt yeşili özel pantentli bir renk LM kodu ile başlıyor. O yüzden direkt Ral olarak karşılığını bulamazsanız. Oto boyacıya götürüp ordan özel yaptırabilirsiniz. Bazı firmalarda sistemde de hazir renk kodları oluyor. Belki o şekilde Fendt yeşili deyince de boyacı yapabilir. Yada örnek üzerinden karıştırıp yapacak. Boyacıya yolunuz düşerse bilgisayar da fendt yeşili diye aratın belki vardır. Ona göre yapar.Arkadaşlar fend103 yesilinin boya kodunu bilen varmı...
Abi boya olayı çok önemli mf 185 i satarken gövdeyi boyamıştık piyasinın 5 bin lira altına gitti bundan 10 sene önce dediğim mevzuBen sprey siyah boya ile ara ara rutus yaparim gövdeye isteyen satarken almasin pasli motordansa boyali olmasi tercihim zaten fabrikanin attigi boyada ahim sahim değil bizim.ulkemizdeki boya olayini çözemedim is makinasi sonucta zaten bloga atilan boya 6 aya belli olmuyor yeni traktörde aynı oluyor simdi susturucuyu manifatu söküp boyayacam ilk firsatta