Usta yerli nh den uzak dur td 100 serisi foss Avrupa modelleri tercih etmelisinNew Holland td100 blue Master nasıl bir traktör alınırmı
New Holland td100 blue Master nasıl bir traktör alınırmı
Deutz balıkesir de toplanıyor Montaj fabrikası balıkesir gönende. Deutz her yönden nh den üstün tabi ithal seriler işin içine girerse değişir. Usta yerli nh ler çok arıza veriyor çok zayıf traktorler ve tamamen adapazarında toplanıyor ısılsan adlı ffabrika new hollandın demir aksamlarinı üğretiyor daha dogrusu türk traktörün isılsan la nh fabrikasi arasinda 20 km ya var ya yok nh fabrikasi sakarya adapazarında bu arada. Frenleri çok zayıf cekiste diğer markalara gore köyü kalite desen 0 rahatlık desen 0 viteslerinden car cur ses geliyor beş para etmez az zorlansin hertarafindan yağ veriyor paranı çöpe atma derimben 2. el alacaktım babam eve 2. el traktör sokmam dedi)) son karar deutz 4065 e aldım yerli traktörlerde özellikle nh lerde sorun çok çıkıyo dediler sıfır trak için diyorum
Bende 2003 td 85 var 100 lük blue Master in üzerine 76 bin istediler sizce uygunmu
Bende 2003 td 85 var 100 lük blue Master in üzerine 76 bin istediler sizce uygunmu
Hoca sen TD 85 durumu normal ise en fazla 55 bin ederBende 2003 td 85 var 100 lük blue Master in üzerine 76 bin istediler sizce uygunmu
Onur dediklerin çok doğru ama şu ikinci el olayı varya nhyi öne yiten hep bu millet alınca hep bunu düşünüyor dolayısıylaO paralara case landini mccormick bak bence ustam
Evet ama 140 150 bin lira paradan bahsediyoruz o kadar vermişken hak edeni almak lazımOnur dediklerin çok doğru ama şu ikinci el olayı varya nhyi öne yiten hep bu millet alınca hep bunu düşünüyor dolayısıyla
landini McCormick güzel makinalar nhye göre
Haklısın ama ben burada valtrayı bile nh servisi baktiramiyorum Ufak tefek arızaları 60 km ötedeEvet ama 140 150 bin lira paradan bahsediyoruz o kadar vermişken hak edeni almak lazım