PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
TrakKulüp Hakkında
Kurallar ve Gerekli Bilgiler
TrakKulüp'ün Kullanımıyla İlgili Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1413350" data-attributes="member: 75269"><p>Yaw eskiden bu illetmi vardı cep telefonunu buldukta akıllısı kaldıydı zaman teknoloji bu kısa boylu sıska çekik gözlüler aldılar dünyayı avucunun içlerine gerçekleri yazacaksakta bizim halimiz (Uzak doğuyla Avrupa arasında kalan ülkeler yukarı tarafta dahil buna) Avrupalı Uzak doğulu Kuzey Amerika ülkeri olmasa taş devrinden az biraz ilerde bir cağdaydık hala bir ikigun erişim sorunu oldu sıkıntı değilde işyerinden PC den girince gecelik reklamı yapan hamfendiler sağda solda çıkıyor ekranda bikere benim isimdegil günahımı almayın Google'nin mi sizinmi şeytanın işimi anlamadım Şeytan diyo kim bunlar bas üstüne araştır sonra mazot gübre fiyatları ne ekeriz ne biceriz hesap kitap karışıyo gidiyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1413350, member: 75269"] Yaw eskiden bu illetmi vardı cep telefonunu buldukta akıllısı kaldıydı zaman teknoloji bu kısa boylu sıska çekik gözlüler aldılar dünyayı avucunun içlerine gerçekleri yazacaksakta bizim halimiz (Uzak doğuyla Avrupa arasında kalan ülkeler yukarı tarafta dahil buna) Avrupalı Uzak doğulu Kuzey Amerika ülkeri olmasa taş devrinden az biraz ilerde bir cağdaydık hala bir ikigun erişim sorunu oldu sıkıntı değilde işyerinden PC den girince gecelik reklamı yapan hamfendiler sağda solda çıkıyor ekranda bikere benim isimdegil günahımı almayın Google'nin mi sizinmi şeytanın işimi anlamadım Şeytan diyo kim bunlar bas üstüne araştır sonra mazot gübre fiyatları ne ekeriz ne biceriz hesap kitap karışıyo gidiyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
TrakKulüp Hakkında
Kurallar ve Gerekli Bilgiler
TrakKulüp'ün Kullanımıyla İlgili Sorular
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt