Arkadaşlar 2014 Yılı Makine Ekipman Alımları Müracaatları Başladı bu kapsamda bende yem karma mikserine başvuracağım burada 3 arkadaşımdaha başvuruda bulunacak forumdanda Furkan AKGÜL arkadaşımız başvuracak çıksada çıkmasada almayı düşünüyorum diğer arkadaşlarında bir kısmı almayı düşünüyor.Daha önce forum bünyesinde toplu ekipman alımı konusunda konular açıldı birçoğu askıda kaldı hayata geçiremedik eğer yem karma mikseri alacak başvuruda bulunacak arkadaşlar varsa Trakkulup olarak toplu alım gerçekleştirelim piyasa fiyatından çokdaha aşağı fiyata alım yapabiliriz artı Trakkulübün sesinide traktör ve tarım ekipmanları sanayicilerine duyurmuş oluruz.Kısa süre içinde firma marka model konusunda anlaşıp hepbirlik olabilirsek praformalarımızı alıp başvuruda bulunalım.
Benim görüştüğüm birçok firma var dikeymi yataymı sorusuna bilinçli kullanıcılar dikey diyorlar ben dikeyden yana tercihimi kullanacağım,6 m3 düşünüyorum full opsiyonlu döküvcü bant,kepçe,otamatik yağlama,elektronik tartı.
Benim görüştüğüm birçok firma var dikeymi yataymı sorusuna bilinçli kullanıcılar dikey diyorlar ben dikeyden yana tercihimi kullanacağım,6 m3 düşünüyorum full opsiyonlu döküvcü bant,kepçe,otamatik yağlama,elektronik tartı.