Kimse yokmu hayırdır inşallah ses seda kimseden çıkmıyor
Milletin tam iş vakti bu ara sessiz oluyorKimse yokmu hayırdır inşallah ses seda kimseden çıkmıyor
herkes tarlalarda hocam,Kimse yokmu hayırdır inşallah ses seda kimseden çıkmıyor
Heves mi kaldiKimse yokmu hayırdır inşallah ses seda kimseden çıkmıyor
Burdayız traktorun lastığini 1 günde bitirmiştin unutmadımTrakkulup eskisi gibi değil 10 yıldır üyeyim eskiden çok daha aktifti .. eski üyelerde yok..
Burdayız traktorun lastığini 1 günde bitirmiştin unutmadım
Bu nicke benzer üye vardı olabilirYok daha neler , ben hatırlamadım karıştırdın herhalde
Şuanda millet cıldırmış gibi traktor ve ekipman alıyor cevremde herkes seneye yine 2 kat olcak diyorÖzel sektörde çalışıyorum işler yoğun ve tatsız yanında çiftçilik tarafını babam yapıyor izin ve tatillerde beraberiz tarlada ama orda da keyif yok hasat yaptık buğday ve ayçiçeği olarak Allah verdi bereket ikisine de ama ne yapacağız ne alacağız kafa dumanlı tarla kira bedelleri uçtu ilaç fiyatları uçtu gübre ona göre aynı zamanda mazot ve bir sürü şey uçup gitti napacağımızı çözemiyoruz köyüm için söylüyorum 500 kg buğday ortalamasını aştık 200 kg ayçiçek ortalamasını aştık ama böyle Allah ın verdiği bir sene de 10 dekar tarla alsak desek fiyatlar uçuk hadi kiraya biraz daha yer katalım desek kira bedelleri ve tohum gübre ilaç uçuk artık kanımca tek çare zengin gibi yapıp elimizde olan parayı kur korumalı mevduat yapıp Bloomberg den doların yükselmesini bekleyip de kur farkı ile cebimizde ki parayı korumak olacak tek tavsiyem de siz değerli abi ve kardeşlerime bu olur bu zamanda ne tarla alınır ne kiraya alınır ne ekipman alınır Uzunköprü borsası ve Edirne borsası buğday bir gün 6800 ertesi gün 6200 ayçiçek 12000 üstü ertesi gün 10 küsür ne satacağız da biz para alacağız yatırım artık hayal elimizdeki mala malzemeye sahip çıkıp cebimizdeki parayı kollayalım yeter bu yüzden keyifsiz olduğumuzdan sönük
Geçen sezon bu zamanlar, 9 kollu helikopter tırmığı 12 500 TL ye almıştık.Şuanda millet çıldırmış gibi traktor ve ekipman alıyor çevremde herkes seneye yine 2 kat olcak diyor.
Doğru görüş.Şuanda millet cıldırmış gibi traktor ve ekipman alıyor cevremde herkes seneye yine 2 kat olcak diyor