Tomruk Kamyonu Devrilmesi

06.12.2012
4,450
2,133
ISPARTA

Kaza bazen hiç beklenmedik bir yerde olabiliyor.
Çok yavaş gitmesine rağmen asfalta 1 metre kala yana devriliyor.

[video=youtube;o3Z_ge6wMEM]https://www.youtube.com/watch?v=o3Z_ge6wMEM[/video]

• Beğen
Tepkiler: İSMAİL TUTAR
Arkadaki yük silkekendimi rahat durmuyor. Römork çekerken de dikkat etmek gerekir aslında..

Sürücü o anda neyin hesabını yapıyor bilemeyiz, belki de bizim buradan göremediğimiz haklı bir sebebi vardır bu kadar dikkat etmek için. Bana da sanki biraz daha hızlı gitse bir şey olmaz gibi geldi. Sakınılan göze çöp batması gibi olmuş sanki.

Arkadaki yük silkekendimi rahat durmuyor. Römork çekerken de dikkat etmek gerekir aslında..

Sürücü o anda neyin hesabını yapıyor bilemeyiz, belki de bizim buradan göremediğimiz haklı bir sebebi vardır bu kadar dikkat etmek için. Bana da sanki biraz daha hızlı gitse bir şey olmaz gibi geldi. Sakınılan göze çöp batması gibi olmuş sanki.

Çok doğru tespit kardeşim. Videoyu ağır çekimde izledim. Arka taraf silkelenince tomruklar kayıyor ve sonra kamyon devriliyor. Fotoğrafta daha iyi anlaşılıyor.
Adsız.png

Havale yüklü arabada stabil hız lazımdır orda duraklama da belki kurtarabilirdi vites değiştirir veya gazdan ayağınızı çekerseniz bu yukarı doğru çıkarken inişte iş daha vahim yükün yatma meyilli fazlalaşır geçmiş olsun Allah'tan yaralanan falan yok