PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
tohumluk buğday elenmesi hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 737652" data-attributes="member: 47774"><p><strong>Ynt: tohumluk buğday elenmesi hakkında</strong></p><p></p><p>Dün Kayı köyünden seyyar selektör depomuza buğday ilaçlamaya geldi.Geçen senede aynı kişilere ilaçlatmıştım.İlaç olarak geçen sene BASF ' in Kinto Duo adlı ilacı artı böcek ilacı kullanmıştım.Bu sene Bayer ' de çalışan arkadaşım sıvı Lamardor New FS 170 yeni çıkan ilacı kullanmamı tavsiye etti.5 litresi 10 ton buğday ilaçlıyor fiyatı 385TL ye aldım.İlaç benden, selektör temiz tonu 50 tl den ilaçlıyorlar.Önceden kalma gübre ve tohum çuvallarına 50kg olacak şekilde paketlettirdim.15-20 çuval arası kırık ve çöplü tane çıktı.4600kg elime temiz tohum geçti.Kayıp %15-20 arasına denk geliyor.Çıkan çepelleri geçen sene hayvanı olan birine sattım.Bu senekiler elimde 35 kuruş veren çıktı ama vermedim.Bakalım peşin parayı görürsek vereceğim.</p><p>Bir miktar sertifikalı tohumda alacağım elimdekiler yetmiyor. Ne ekeceksin diye sorarsanız TiNA ekeceğim.</p><p></p><p>BAYER bayisi olan ziraai ilaç satan yerlerde bulabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 737652, member: 47774"] [b]Ynt: tohumluk buğday elenmesi hakkında[/b] Dün Kayı köyünden seyyar selektör depomuza buğday ilaçlamaya geldi.Geçen senede aynı kişilere ilaçlatmıştım.İlaç olarak geçen sene BASF ' in Kinto Duo adlı ilacı artı böcek ilacı kullanmıştım.Bu sene Bayer ' de çalışan arkadaşım sıvı Lamardor New FS 170 yeni çıkan ilacı kullanmamı tavsiye etti.5 litresi 10 ton buğday ilaçlıyor fiyatı 385TL ye aldım.İlaç benden, selektör temiz tonu 50 tl den ilaçlıyorlar.Önceden kalma gübre ve tohum çuvallarına 50kg olacak şekilde paketlettirdim.15-20 çuval arası kırık ve çöplü tane çıktı.4600kg elime temiz tohum geçti.Kayıp %15-20 arasına denk geliyor.Çıkan çepelleri geçen sene hayvanı olan birine sattım.Bu senekiler elimde 35 kuruş veren çıktı ama vermedim.Bakalım peşin parayı görürsek vereceğim. Bir miktar sertifikalı tohumda alacağım elimdekiler yetmiyor. Ne ekeceksin diye sorarsanız TiNA ekeceğim. BAYER bayisi olan ziraai ilaç satan yerlerde bulabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
tohumluk buğday elenmesi hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt