Sisteme giriş yapamıyorum hata oluştu diyorHavsadan randevu alabilen var mı?
Sisteme giriş yapamıyorum hata oluştu diyor
Emanet alım olduğu için olabilirmi sistemdeki sıkıntıBen cok zorlayip sisteme girdim ama 5 ton bile yazsam gunluk dokebileceginiz urun miktarini aştınız yazıyor randevu vermiyor bide sadece açık gün olarak 29 haziran gözüküyor sistemde sıkıntı var
arkadaşlar edirne bölgesinde randevu ala bilen var mı ?
Merhaba,
Uzunkopru icin Bugun saat 12 civari 21 temmuza randevu aldım.
Saat 16:00 civarı bur kez daha baktığımda en erken 7 ağustosa boş gün vardı
Aynen bunu bildiğim için foruma yazdım ama sizin için yararlı olmamış çok
Lüleburgaz bu sabah açıldı sanırım.Ağustos ayına anca alabildik.şaka gibi.bu sabah açılıyor ve temmuz dolmuş çok ilginç.
İskender abi Lüleburgaz için 3 gün oldu randevu açılalı haberin olmadı herhalde ben 21-31 temmuz için 10 gün randevu aldım hergun için takip edersen iptal edenler olur alabilirsin abi
randevu saat 18 e kadar iptal edilebiliyor o nun için saat 17 den sonra sayfayı sık sık yenileyin derim.[/QU aynı gün için mi
randevu saat 18 e kadar iptal edilebiliyor o nun için saat 17 den sonra sayfayı sık sık yenileyin derim.[/QU aynı gün için mi
randevu tarihinin bir gün öncesi 18 e kadar. tmo randevusuna gelemeyecek olanlar iptal edince onun yerine randevuda yer açılır.
tmo buğday alımı nasıl oluyor arkadaşlar daha hiç satış yapmadım neler yapmam gerekiyor prosedür nedir yardımcı olursanız sevinirim fiyatlar nasıl belirleniyor?