PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO Randevu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1451441" data-attributes="member: 59451"><p>Üretici tüccara hatır gönül müşterisi ise verebiliyor yok pahasına ama, alan tüccar depolarım dolu bendende alan yok talep yok depolarım doldu diyor.</p><p></p><p> En az 5 yıl tarlaya sokmam buğdayı, dinlendiririm, boş bırakırım, başka bişeyler ekebilirsem ekerim ama 5 yıl tarlama sokmam, bu durumu düzeltecek kimse yok ben bilmiyorun en azından, devalüasyon enflasyon sarmalında satamayacağım ürünü üretecek kadar akıllı değilim.</p><p></p><p> Dünya piyasalarına sattıkları fiyattan yüzde 25 daha ucuza satma anlaşması yapan ülkeler Türkiyeye fazla üretimlerini çok ucuza sokacak, ben onların yüzde 25 daha ucuza sattıkları ürün fiyatıyla burada kazık fiyata girdilerle üretim yapamam, bu çok açık bu fiyatlar kurtarmaz malesef.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1451441, member: 59451"] Üretici tüccara hatır gönül müşterisi ise verebiliyor yok pahasına ama, alan tüccar depolarım dolu bendende alan yok talep yok depolarım doldu diyor. En az 5 yıl tarlaya sokmam buğdayı, dinlendiririm, boş bırakırım, başka bişeyler ekebilirsem ekerim ama 5 yıl tarlama sokmam, bu durumu düzeltecek kimse yok ben bilmiyorun en azından, devalüasyon enflasyon sarmalında satamayacağım ürünü üretecek kadar akıllı değilim. Dünya piyasalarına sattıkları fiyattan yüzde 25 daha ucuza satma anlaşması yapan ülkeler Türkiyeye fazla üretimlerini çok ucuza sokacak, ben onların yüzde 25 daha ucuza sattıkları ürün fiyatıyla burada kazık fiyata girdilerle üretim yapamam, bu çok açık bu fiyatlar kurtarmaz malesef. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO Randevu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt