PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO Parayı Ne Zaman Yatırıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1453357" data-attributes="member: 59451"><p>Söyliycek çok şey var, ama kimbilir neler dönüyor, 30 günde ödenecek diyip böyle saçmalamaları gerçek bir fecaat, dışardan alırken ödemeyi geciktirsinler göriyim ben, gücü halkına yeten zavallılar icraat yapıyor iyimi, alem bir papazını bile elletmez bunlara tabi, söz verdikleri 30 gün ödeme yapmak için yeterli ve uzun bir süre olmasına rağmen sözünde duramayacak kabiliyette olmak başka bir zenaat, zenaatlarını iyi geliştirdiler bakalım sonları ne olacak. </p><p></p><p> Hindistan ayın karanlık yüzüne adım atarken bizde daha halkın yüzüne baka baka ne icraatlar vaadedip, neler yapmakta başarılı olucaz daha kimbilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1453357, member: 59451"] Söyliycek çok şey var, ama kimbilir neler dönüyor, 30 günde ödenecek diyip böyle saçmalamaları gerçek bir fecaat, dışardan alırken ödemeyi geciktirsinler göriyim ben, gücü halkına yeten zavallılar icraat yapıyor iyimi, alem bir papazını bile elletmez bunlara tabi, söz verdikleri 30 gün ödeme yapmak için yeterli ve uzun bir süre olmasına rağmen sözünde duramayacak kabiliyette olmak başka bir zenaat, zenaatlarını iyi geliştirdiler bakalım sonları ne olacak. Hindistan ayın karanlık yüzüne adım atarken bizde daha halkın yüzüne baka baka ne icraatlar vaadedip, neler yapmakta başarılı olucaz daha kimbilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO Parayı Ne Zaman Yatırıyor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt