PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO 2024 HUBUBAT ALIM FİYATLARINI AÇIKLADI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KeyfeDeger" data-source="post: 1463142" data-attributes="member: 74488"><p>Seneye tritikale ekip yeşile biçerek balya yapsak. Hayvancılık yapan arkadaslara satsak diye düşündüm. Eee tohum, gübre, biçmesi, cevirmesi, balya yaptırması ve tasımak. Ölme eşeğim ölme. Dekardan 30 adet gelse 100₺ den versek tabi ıslatmadan. hakı bokunu karsılamıycak. Alıcı kişiler ayağını dayıycak. Satamazsan varsa depo falan yığarsın.</p><p></p><p>Yulaf fiğ karsımı eksek gene aynı.</p><p>Nohut eksek ya olur ya olmaz. Nohut mibzeri zaten yok.</p><p>Kiraya versek kıraç tarla dekarı 5-6 ayar.</p><p>İşin içinden cıkamadım.</p><p>Şuan en mantıklısı tarladan kaldırdıgın 1 adet tohumu ve sapı dahi hayvan alıp kendin kullanmak gibi. Kimseye zırnık vermiycen aslında. </p><p>Al oğlum 15-20 adet erkek sütten çıkmıs buzağı. Göbeğini kasıya kasıya açık beside günlük sabah akşam 15 er dk yak cigaranı. Otur izle. Keyfine bak. Ara ramazan ayından 3 ay önce kasap ı gelsin götürsün , kessin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KeyfeDeger, post: 1463142, member: 74488"] Seneye tritikale ekip yeşile biçerek balya yapsak. Hayvancılık yapan arkadaslara satsak diye düşündüm. Eee tohum, gübre, biçmesi, cevirmesi, balya yaptırması ve tasımak. Ölme eşeğim ölme. Dekardan 30 adet gelse 100₺ den versek tabi ıslatmadan. hakı bokunu karsılamıycak. Alıcı kişiler ayağını dayıycak. Satamazsan varsa depo falan yığarsın. Yulaf fiğ karsımı eksek gene aynı. Nohut eksek ya olur ya olmaz. Nohut mibzeri zaten yok. Kiraya versek kıraç tarla dekarı 5-6 ayar. İşin içinden cıkamadım. Şuan en mantıklısı tarladan kaldırdıgın 1 adet tohumu ve sapı dahi hayvan alıp kendin kullanmak gibi. Kimseye zırnık vermiycen aslında. Al oğlum 15-20 adet erkek sütten çıkmıs buzağı. Göbeğini kasıya kasıya açık beside günlük sabah akşam 15 er dk yak cigaranı. Otur izle. Keyfine bak. Ara ramazan ayından 3 ay önce kasap ı gelsin götürsün , kessin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TMO 2024 HUBUBAT ALIM FİYATLARINI AÇIKLADI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt