ünlü nün fiyatı hakkında bilgim yok bizim değilünlü nün fiyatı ne kadar abi süper paylaşım tşkler...
ali ersin toprak anız yağmurlar yumuşattı yani havuç tarlasında bu kadar verimli olmaz anca motora eziyet olurgüzel paylaşım ramazan abi..tm güzel gidiyo ama toprak yumuşak sanırım birde havuç tarlasında denesen nasıl olur acaba?
inşl.emeğine sağlık ramazan çok güzel resimler devamını bekleriz
evet yakıştıçok güzel paylaşım olmuş tşk. ünlüde yakışmış TM120 ye
6 lı zaten TM için en idealı ben deneme maksatlı taktım pulluk uzun olduğu için TM yi tartıyorRamazan abim eline sağlık. valla 7 liye gerek yok bence 6 lı daha rahat gibi görünüyodu
ok-*-sgüzel paylaşım tm 120 ve pulluk süper olmuş
böyle tarlada çekmesi normal zatenbayahı uzunmuş motora fazla ama yinede ii çekmiş tşkler..
normalde alplerin 6 lı 12 li profilini kullanıyoruzyakısmıs normalde ne takıyosunuz pulluk ?
ok-*-sPaylaşım için tşk hakket yakışmış
b 3 le saatte 10 dekar sürüyor 13 dönüm (32 dekar) 3 saat 10 dakikada bittiKolay gelsin Ramazan abi bu pullukla da tarla sürmasi iyi olurdur hemen biter Paylaşıma tşk
ok-*-sGüzel paylaşım. Pullukta pulluk hani. Yerden göğe kadar var... Bir tane bizede lâzım bunlardan...
7 li pulluğu takınca zaten önüme bakmadım pulluğa baktım sürekli çok yer sürünce yorulmuyorsun 6 lı 12 li teker izini sürüyor bu ise 5li si teker izini sürüyor son 2 pulluk izden fazlasını sürüyorpaylaşım için tşkrler.pulluklar iyiymiş biz sağ taraftan bakıyoz arkaya batıyormu die sen sol yandan rahat bakıyorsundur heralde
tarlanın tavı çok güzelpaylaşım için tşk bayağa uzun pulluk şimdi tavında iyi olmuş tarla...
sağolpaylasım icin tskler...