teşekkürler sağolpaylasım icin tskler kardes allah kaza bela vermesın traktorunde pulunda güzel
muhtar önler bağlı olmasa bile hiç farketmiyor aynı hızda gidiyor 5 li de taktım bu motora 5 lide önler bağlı olmasa çekmiyordu demekki 7 li pulluk dengeli oluyorPaylaşımm için tşk yine kendi başına giden bi motor daha nasıl derece vereceksin ramazan abi hakkını vermiş tm
erkan pulluk güzel ama 6 lıyı geçtimi teker üzerinde olsa daha süper olur çekili tipGüzel paylaşım. Tm iyi gidiyor. Tarlada tavında zaten. Pullukta çok güzel. Böyle pulluklar çok hoşuma gidiyor.
evet 6830 un pulluğu kimse kimseyi ezemez okan yakında fendt gelir bura demedi demeheheh bu yeni gelen 150 lik jd nin pullugu deilmi
abi bide recep diyorki artık kaşınhsnında ben kimseyi tanımam ezer gecerim diyor buna bi dur demek lazım aslında demi
[/QUOTE]Muhtarım doğum gününde hediye etselerdi bi tane kendi giden makina. abi eline sağlık maşallahı var
eline sağlık, birde içeriden çekseymiştin, içeridenden bakmayı çok seviyorum profil pulluklara. insanın iş yaparken içini okşayabiliyor.
teşekkürler arkadaşlar yorumlar içinmaşallah ne kadar güzel çekiyor.....
haklısın ceya en az 16 inç olması gerekir tekerlerin yanağını incelttti 12 numara kuru anızları sürerkenbu traktöre 16inç pulluk olmalı bence 5li 16inç harika olur.. tabi ramazan bey daha iyi bilir guzel traktör..
eline sağlık ramazan bey ... pulluk motora çok yakışmış ....
sağolun teşekkkürler yorumlar içinmaşallah ne kadar güzel çekiyor.....
zaten bu bölgede fazla derin sürmenin anlamı yok alttan beyaz kis deriz biz verimsiz toprak çıkıyor bu ayar iyi ok-*-sGÜGEL İŞ OLMUŞ ZATEN PULLUĞU ÇOK BATIRMAMAK LAZIMMIŞ ZİRAATÇİLE ÖLE DİYO TABİ TOPRAKTAN TOPRAĞA DEĞİŞİR
ilk defa yakından 7 li pulluğu görünce birde 7 li pullukla tarla sürünce bende çift sürmesini severim zaten baya zevkli olduramazan abi yine süper bi paylaşım..ne zevkli olur bu pulluk ve bu traktörle çift sürmesi