PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Tiziana çeşidi buğdayda verim nasıldır.?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1314639" data-attributes="member: 74281"><p>İyi günler aynen maşallah sap - dane verimi güzel</p><p></p><p>Sulu tarlaya ekmiştim tohumluk almak için 3 dönüm bu verimi aldım geçen sene kurak geçti kıraçlarda verim düşük oldu </p><p></p><p>Mibzeri 24 kiloya ayarlıyorum dönerek ektiğim için 30 kiloya denk geliyor tabana 20 kg dap kullanırım baharın mart veya nisan ayında havanın toprağın durumuna göre 10 kg üst gübresi atarım gün dönmeden de havanın sıcaklığına göre 1 defa sularım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1314639, member: 74281"] İyi günler aynen maşallah sap - dane verimi güzel Sulu tarlaya ekmiştim tohumluk almak için 3 dönüm bu verimi aldım geçen sene kurak geçti kıraçlarda verim düşük oldu Mibzeri 24 kiloya ayarlıyorum dönerek ektiğim için 30 kiloya denk geliyor tabana 20 kg dap kullanırım baharın mart veya nisan ayında havanın toprağın durumuna göre 10 kg üst gübresi atarım gün dönmeden de havanın sıcaklığına göre 1 defa sularım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Tiziana çeşidi buğdayda verim nasıldır.?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt