Tarla pulluk ile sürüldükten sonra tohum yatağı hazırlama işi için eski model tırmıklardan kullanıyoruz şuan pekde memnun değiliz yerlerimiz nemlidir ve tırmık genelde toprağı önünde yığar ve döver bu esnadada tarlanın tesviyesini bozuyor.
Bu sebeble ayaklarında titreşim özelliği olan yaylı veya s bacak bir ekipman alalım dedik ama hangisini alacağız bilemiyorum
Ağır tip S bacak 19 ayaklı merdaneli tiller mi? (aşağıdaki)
Hafif tip s bacak 50 ayaklı merdaneli aysan mı? (bazıları kultivatör demiş bazıları aysan demiş bazıları tiller demiş tam adını bilmiyorum ama kastettiğimi anladınız sanırım)
Yaylı tip 2 sıralı merdane kombinasyonlu kaz ayaklı kultivatör mü?
Yerlerimiz ağır anız bozmak için kullanılmayacak sadece pulluktan sonra tohum yatağı hazırlamak için kullnılacak... kullanan ve bilen arkadaşlardan önemli yorumlarını bekliyorum.
Bu sebeble ayaklarında titreşim özelliği olan yaylı veya s bacak bir ekipman alalım dedik ama hangisini alacağız bilemiyorum
Ağır tip S bacak 19 ayaklı merdaneli tiller mi? (aşağıdaki)
Hafif tip s bacak 50 ayaklı merdaneli aysan mı? (bazıları kultivatör demiş bazıları aysan demiş bazıları tiller demiş tam adını bilmiyorum ama kastettiğimi anladınız sanırım)
Yaylı tip 2 sıralı merdane kombinasyonlu kaz ayaklı kultivatör mü?
Yerlerimiz ağır anız bozmak için kullanılmayacak sadece pulluktan sonra tohum yatağı hazırlamak için kullnılacak... kullanan ve bilen arkadaşlardan önemli yorumlarını bekliyorum.